Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Καλημέρα κύριε Τσαγκάρη

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Γιώργος Τσαγκάρης παραιτήθηκε πρώτα από πρόεδρος και στην συνέχεια και από μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Έστειλε μάλιστα και εξώδικο στην εφορία, στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και προσωπικά στον κ. Αναγνωστάκη για να πάει στην εφορία και να αναλάβει πλέον τα πάντα ως πρόεδρος.
Ο κ. Αναγνωστάκης πήγε και ανέλαβε τις ευθύνες. Τα καθήκοντα του προέδρου δεν έχουν μόνο φωτογραφίες και δηλώσεις, αλλά έχουν και υποχρεώσεις.
Ο κ. Αναγνωστάκης το παίζει σε διπλό ταμπλό και δίνω και την απόδειξη.
Είναι πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από τον Οκτώβριο. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα απίστευτα δελτία τύπου και ανακοινώσεις. Ο κ. Αναγνωστάκης....
σύμφωνα με τον κ. Μανώλη Βέττα και τον 96,5 λέει πως δεν υπέγραψε ποτέ κανένα και πως δεν ήξερε τίποτα.
Κώστα έχουμε την εντύπωση πως κι εσύ νομίζεις πως είσαι γάτα Αγκύρας, ενώ είσαι γατάκι.
Αγαπητέ κύριε Αναγνωστάκη είσαι πρόεδρος με ....... ή ........... πρόεδρος;
Αν δεν ήξερες τίποτα είσαι    ....... πρόεδρος, γιατί θα έπρεπε να ανακαλέσεις ή να διαψεύσεις την κάθε ανακοίνωση. Το έκανες; Όχι βέβαια.
Απλά λες κάτι στο ψιθυριστό στον κύριο Βέττα και αυτό είναι όλο. Την φωνούλα σας δεν την ακούσαμε κύριε Αναγνωστάκη και δεν θα την ακούσουμε.
Εμείς προκαλούμε κι εσάς και τα παιδιά στον 96,5, να βγείτε και να πείτε καθαρά πως δεν ξέρατε τίποτα για τις όποιες ανακοινώσεις και άλλα σχετικά.
Τα ξέρατε όλα, αλλά ακόμη και να μην τα ξέρατε, με την σιωπή τα υπογράψατε.
Κύριε Τσαγκάρη, παραπάνω από ένα χρόνο λέτε πως θα μιλήσετε και θα τα πείτε ΟΛΑ.
Τίποτα δεν θα πείτε και το γιατί το ξέρετε καλύτερα από εμένα.
Θα τα πείτε όταν θα πρέπει να μιλήσετε για να καλύψετε την θέση σας.
Έχετε κι εσείς τεράστιες ευθύνες.
Σας είχαμε ενημερώσει για όλα. Άγνοια δεν μπορείτε να δηλώσετε.
Σας είχαμε ενημερώσει και για κάποια τρόφιμα που είχαν ζητήσει από εταιρεία της Αθήνας, για γεύματα των μικρών ποδοσφαιριστών που θα δοκιμαζόταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όπως είπε άνθρωπος του γραφείου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τότε, και τον άκουσα με τ΄ αυτιά μου, τα τρόφιμα θα τα έπαιρνε κάποιος και θα έδινε χρήματα!!!! 
Κύριε Τσαγκάρη ξέρετε καλά το θέμα, αλλά δεν κάνατε τίποτα.
Επειδή ΟΛΟΙ οι διοικούντες λένε πως ΟΛΑ τα κάνουν για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σήμερα δημοσιοποιούμε έγγραφα και μπορείτε αν θέλετε να τα διαψεύσετε.
Κύριε Τσαγκάρη ξέρετε κι εσείς κι εμείς την απάντηση που σας έδωσε ο κ. Αναστασιάδης όταν τον ρωτήσατε τι είναι αυτά. Σας είπε πως πήρε εντολή από μέλος του ΔΣ.
Κύριε Τσαγκάρη, η συνέχεια θα έχει κι άλλα, γι΄ αυτό μην περιμένετε την Γενική Συνέλευση.
....σε λίγο δύο έγγραφα, ως απόδειξη των όσων γράφουμε.