Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες, καλημέρα σε όλους.
Ήταν μια μέρα δύσκολη η χθεσινή, αφού πολλά θέματα είναι πλέον ανοιχτά μετά το Σαββατοκύριακο.
Θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θέμα με την ΕΡΕΤΡΙΑ, θέμα με τον ΛΗΛΑ, θέμα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, θέμα γενικώς με πολλά και διάφορα.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν χάσει την μπάλα και ο καθένας προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό του και να βρει τρόπο ν΄ αποφύγει τις ευθύνες και ....
φυσικά να την κάνει ......
Μόνο οι ποδοσφαιριστές μένουν εκεί για να μην διασυρθεί η ομάδα και ότι κι αν γίνει, σ΄ αυτούς αξίζει ένα μπράβο. Μπορεί να έκαναν λάθη, αλλά τα έκαναν για το καλό της ομάδας. Δεν πίστευαν πως θα έφταναν σ΄ αυτό το σημείο.
- Στην ΕΡΕΤΡΙΑ μετά την νίκη επί του ΟΛΥΜΠΟΥ έχουν ηρεμήσει και αισιοδοξούν πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το θέμα σ΄ αυτή την ομάδα, είναι πως κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν πολλά μόνοι τους. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα.
- Στον ΛΗΛΑ είναι ακόμη πιο σίγουροι και πάνε για 8 νίκες στα 8 παιχνίδια, έστω και με μισό μηδέν. Εδώ δεν υπάρχει εγωισμός, αλλά μαγκιά. Ευχόμαστε οι μάγκες να μην χαθούν στο τέλος και να μην ξεχάσουν τα όσα λένε μέχρι σήμερα.
- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών από το κακό στο χειρότερο και πλέον η ομάδα θα φτάσει στο να παρακαλάει να τελειώσει το πρωτάθλημα και το βάσανο. Η ομάδα είναι στον αυτόματο πιλότο και αυτό είναι άδικο για τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα.