Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Έφτασε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και με πολύ ποδοσφαιρική δράση στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ ο οποίος έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και το μυαλό του είναι στα μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ανάγκη για βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν κάτι και να βοηθήσουν την ομάδα.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ θα υποδεχθεί την ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ η.... οποία θα έρθει στην Εύβοια την τελευταία αγωνιστική και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν είναι στα καλύτερά του, αφού κάνει τα τελευταία του βήματα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και δεν κατάφερε να είναι και ο κυπελλούχος Εύβοιας.
- Στην Α΄ Κατηγορία  ΕΡΕΤΡΙΑ και ΛΗΛΑΣ παίζουν στην έδρα τους με ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αντίστοιχα και θέλουν να έχουν ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου. Εμείς γράφουμε πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, αφού πάντα οι αδύναμοι, θέλουν να κάνουν ζημιά στους δυνατούς.
- Στο δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων τα εξώδικα δημιούργησαν αναστάτωση και το μεγαλύτερο πρόβλημα μεταφέρθηκε στις οικογένειες των Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι έμπλεξαν αφού έδειξαν εμπιστοσύνη στον δήμαρχο και στο ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης και τώρα θα χρειασθεί να τρέχουν στα δικαστήρια με ότι σημαίνει αυτό. Από την Δευτέρα οι εξελίξεις