Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Έχουμε επικοινωνιακά εγκλήματα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ακόμη και σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες για την ομάδα. Δεν μας έφτανε το διοικητικό αλαλούμ, είχαμε και μια άστοχη δήλωση του προπονητή κυρίου Δημήτρη Λύκου και δυστυχώς τα πράγματα έγιναν χειρότερα.
Τι είπε ...
ο κ. Λύκος στο egnomi.gr;

«Ελπίζω την Κυριακή να είμαστε όλοι στο γήπεδο. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες για να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Εχουν περάσει από πολλές δυσκολίες φέτος και πιστεύω ότι αξίζουν μεγαλύτερης συμπαράστασης. Εμένα αφήστε με απ' έξω, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Για την απουσία του Ντελέκου ο κόουτς του ΑΟΧ είπε: «Είναι μία σοβαρή απουσία, αλλά θα την καλύψουμε, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας. Επίσης θα έχουμε στην αποστολή και τον Βαλκάνο που υπηρετεί τη θητεία του, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα σ' αυτό το κρίσιμο ματς. Πρέπει να είμαστε καλοί για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Τέλος, ο Δημήτρης Λύκος αναφέρθηκε και στις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας: «Εχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Εχουμε κάνει θεούς τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη. Διαφωνούν αυτοί και την ...πληρώνει το ...ποδοσφαιράκι. Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά έχω να πάω στο Καραϊσκάκη έξι χρόνια. Δεν μ' αρέσει το προϊόν, δεν το γουστάρω»

Αγαπητέ κύριε Λύκο, επικοινωνιακά τα κάνατε σαλάτα.
Από την μία μας λέτε πως πρέπει ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και την ίδια στιγμή μας λέτε πως εσείς ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχετε να πάτε στο γήπεδο 6 χρόνια, γιατί δεν σας αρέσει το προϊόν !!!!
Αλήθεια γιατί να πάνε οι φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο γήπεδο;
Επειδή τους αρέσει το προϊόν;
Να πάνε να ενισχύσουν κάτι εντελώς σάπιο;
Πατάτε κι εσείς, όπως και πολλοί άλλοι στο συναίσθημα και βάζετε μπροστά τα παιδιά- ποδοσφαιριστές. Γιατί άραγε το κάνετε αυτό κι εσείς και οι διοίκηση και όχι μόνο;
Τα παιδιά ουσιαστικά τα στηρίζουν αυτοί που θα βοηθήσουν ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να αλλάξει επίπεδο στα διοικητικά. Μέχρι τώρα τα παιδιά στήριζαν το τίποτα και τα πάρε δώσε αυτών που μετά από πιέσεις έριχναν και στα παιδιά κάτι, για να μην μιλάνε.
Κύριε Λύκο, δεν είναι καλό το προϊόν και κοστίζει και ακριβά. Κόστισε πάνω από 400.000 ευρώ, από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι και σήμερα, αν αληθεύουν τα όσα λένε οι διοικούντες.
Μέσα σε 17 μήνες κύριε Λύκο πέρασαν από την ομάδα αυτά τα χρήματα, τα οποία ζέσταναν τις τσέπες κάποιων και αυτοί με την σειρά τους πρόσφεραν απλόχερα τα ψέματα στους φίλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για να κάνουν το κέφι τους.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες κύριε Λύκο, αλλά το προϊόν όπως λέτε κι εσείς είναι σάπιο.
Τα σάπια προϊόντα κύριε Λύκο, δεν τα ξεσκονίζεις, ούτε τα φιλάς στα μάγουλα. ΤΑ ΠΕΤΑΣ και πας παρακάτω.
Κύριε Λύκο, στο όνομα κανενός παιδιού, δεν θα βρουν κάποιοι άσυλο.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν δεν πληρωθούν θα κάνουν απεργία, αποχή κλπ.
Δεν παίζουν δηλαδή για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από αγάπη. Αν τους έδινε περισσότερα κάποια άλλη ομάδα θα πήγαιναν εκεί. Δεν θα γράψω παραδείγματα, γιατί τα ξέρετε ΟΛΟΙ.
Κύριε Λύκο, είσθε ο προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αναλάβατε την ομάδα γνωρίζοντας τα πάντα.
Μιλήστε με τους ποδοσφαιριστές και μπείτε στο γήπεδο να δείξετε την αξία σας ΟΛΟΙ.
Ο κόσμος δεν αδιαφορεί. Ο κόσμος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πονάει και πονάει πολύ.
Αφήστε τον λοιπόν στην άκρη και μην του φορτώνετε τις ευθύνες άλλων.
Το ότι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πήγε και δεν θα πάει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, είναι ευθύνη της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών.
Το αν θα παραμείνει ή όχι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, δεν θα έπρεπε καν να το συζητάτε.
Για την διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μόνο που το συζητούν είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα και θα συνεχίσει να είναι είτε παραμείνει η ομάδα είτε όχι.