Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Καλημέρα- Χριστός Ανέστη

Καλημέρα και καλή Κυριακή.
Ήρθε η ώρα να βγάλει ο καθένας τα δικά του νυχάκια και να ξυθεί και να μην περιμένει να τον ξύσουν άλλοι.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πέρασε με άνεση από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ η οποία όπως και σε όλα τα παιχνίδια, έπαιξε για να κερδίσει και μπράβο της. Αυτές οι ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και δεν θ΄ αποκτήσουν ποτέ τον τίτλο του προσκυνημένου. Τώρα η ΕΡΕΤΡΙΑ ξέρει πως απομένουν 4 ακόμη βήματα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.
Επόμενος σταθμός το Βασιλικό, σ΄ έναν αγώνα που θα είναι διαφήμιση του....
πρωταθλήματος, αφού η καλύτερη επίθεση θα βρεθεί απέναντι στην καλύτερη άμυνα. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα παίξει εκτός έδρας με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.
- Ο ΛΗΛΑΣ πήγε μέχρι την ΑΡΤΑΚΗ πήρε τους 3 βαθμούς και επέστρεψε στο Βασιλικό, για να περιμένει την ΕΡΕΤΡΙΑ. Στον αγώνα αυτόν θα προσπαθήσει να κερδίσει, ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί Κυριακή και φυσικά στο γήπεδο θα είναι φίλαθλοι πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και της ΑΡΤΑΚΗΣ, για να δούνε αν ισχύσει αυτό που λένε, πως πολλές φορές οι θυσίες πάνε χαμένες. Η ΑΡΤΑΚΗ το Σάββατο θα παίξει εκτός έδρας με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, την οποία το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί και ο ΛΗΛΑΣ.
- Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχασαν από το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και στο μόνο που ελπίζουν πλέον είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ώστε να παίξουν μπαράζ για την παραμονή τους.
- Σήμερα η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα υποδεχθεί τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ.