Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ο κ. Διαιτητής κ. Σέγκος

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εκτιμώ και σέβομαι τον διαιτητή κ. Γιώργο Σέγκο και όλοι ξέρετε πως του έχουμε ασκήσει κριτική σε εποχές που κανείς δεν σχολίαζε την διαιτησία του, αλλά του έχουμε βγάλει το καπέλο στις περισσότερες περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια.
Τελευταία ακούμε διάφορα και τα οποία μιλούν για αποχώρηση του κ. Σέγκου, από την ενεργό δράση και ...
για τον τρόπο με τον οποίο θα τιμηθεί για την προσφορά του.
Κύριοι της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, εμείς σεβόμαστε τον κ. Σέγκο και σίγουρα αξίζει η αποχώρησή του να δώσει αφορμή ώστε να τιμηθεί η παρουσία του στα γήπεδα.
Αυτό ο ίδιος σίγουρα δεν το έχει ανάγκη, αφού έχει τιμηθεί στους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο, αλλά αφού αποφασίζει να φύγει, ΕΠΣΕ - Σύνδεσμος Διαιτητών και όποιος άλλος θέλει, να έχει την ευκαιρία να τιμήσει τον κ. Σέγκο. Εμείς ως apopsignomi δηλώνουμε πως θα τιμήσουμε τον διαιτητή κύριο Σέγκο για τον τρόπο με τον οποίο ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και δίκαιος στα σφυρίγματά του.
Κύριοι, αν πραγματικά θέλετε να τιμηθεί ο διαιτητής κύριος Σέγκος, ας διεξαχθεί ένας αγώνας προς τιμή του. Να κάνουμε και πρόταση. 
- Να σφυρίξει και να τιμηθεί σε φιλικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και της REGION΄S CUP.
- Να σφυρίξει και να τιμηθεί στον αγώνα ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ το Φθινόπωρο.
Κυρίες και κύριοι, τα λάθη του κυρίου Σέγκου κρίθηκαν. 
Ήταν λίγα μπροστά στην προσφορά του.
Ας μην λειτουργήσουμε με κόμπλεξ και ας μην βγάλουμε τ΄ απωθημένα μας.