Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Μ΄ αρέσει

Δεν σας κρύβω πως μ΄ αρέσει που κάποιοι τύποι έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους και φυσικά την ψυχραιμία τους.
Μ΄ αρέσει γιατί απέδειξαν πως είναι χάρτινοι, ψεύτικοι και στηρίζουν τα πάντα στην πουστιά, στις κατινιές, στις ρουφιανιές και τις συκοφαντίες. Αυτοί που πούλησαν όχι μόνο τους φίλους και ευεργέτες τους, αλλά και κάνουν ότι κάνουν για να εξυπηρετούν συμφέροντα, τώρα πονάνε.
Εμάς μας βρίζουν συνεχώς, αλλά δεν μας πειράζει. Μας αρέσει γιατί τους έχουμε κι επειδή θα αποδείξουμε τα όσα έκαναν....
για το συμφέρον τους.
Στην ΕΠΣΕ αλλά και στις ομάδες για τις οποίες γράψαμε πολλά, γνωρίζουν πως είχαμε δίκιο και απλά πίστευαν πως θα τους αφήσουμε να κάνουν αυτά που είχαν σχεδιάσει.
Στην ΕΠΣΕ δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ, όπως το ξέρουν και όσοι τον αγαπούν πραγματικά. Από την πίσω πόρτα μπήκαν κάποιοι στην ΕΠΣΕ για να διαφημίσουν τα μαγαζιά τους. Δεν θα τους περάσει. Ο χρόνος τελειώνει, αρέσει δεν αρέσει..
Για τις ομάδες, τώρα όλοι ξέρουν. Οι απαντήσεις θα έρθουν με την σφραγίδα και την υπογραφή των αρμοδίων. Κάποιοι δεν θα έχουν δικαίωμα να είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου για κάποια χρόνια.
Λίγη υπομονή και θα δείτε ποιοι και τι έκαναν.