Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Καλησπέρα γιατρέ


Ένας λογικός και σοβαρός άνθρωπος, ο οποίος δεν αποβλέπει σε προσωπικά οφέλη και δεν θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιων, είναι υποχρεωμένος να πάρει θέση και να απαιτήσει από άλλους να μην χρησιμοποιούν την ομάδα.
Γιατρέ μου, δεν θα ήθελα να γράψω πολλά, γιατί ήθελες δεν ήθελες, έγινες μέρος του προβλήματος.
Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που σου είχαν ζητήσει ν΄ ασχοληθείς με την ομάδα και είχες ασχοληθεί. Επειδή λένε πολλά κάποιοι, αλλά όλα είναι ψέματα κι επειδή ούτε αμόρφωτος, ούτε ηλίθιος είσαι, έχω μια ερώτηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μπήκες στο συμβούλιο της ομάδας. Αλήθεια την προηγούμενη φορά σε είχε ενοχλήσει κανείς; Και τότε ήσουν ενεργός ποδοσφαιριστής ....
γιατρέ μου.
Λοιπόν γιατρέ, εμείς όπως βλέπεις δημόσια λέμε τα πάντα και με αποδείξεις. Φώναξε λοιπόν στο ιατρείο σου τους κυρίους που μας θάβουν καθημερινά και άρχισε τις εξετάσεις. Είμαι βέβαιος πως για κάποιους θα σηκώσεις τα χέρια ψηλά, αφού η περίπτωσή τους είναι σοβαροί και θέλουν πάντα να τους λένε όλοι ΝΑΙ.
Γιατρέ μου, μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά ξέρω πως είσαι το θύμα στην περίπτωση της ομάδας. Οι κουτοπόνηροι που κάνουν ότι κάνουν, έχουν προσωπικούς λόγους. 
Να τελειώνουμε λοιπόν. Είναι ψεύτες, παραποίησαν βιβλία και έγγραφα και έκαναν πολλά. Θα φύγουν νύχτα και θα έχουν συνέπειες, αφού δεν ζήτησαν δημόσια συγνώμη και δεν προχώρησαν στις διαδικασίες που έπρεπε.
Θα συνεχίσουν να βρίζουν εμάς και να λένε πως θέλουμε το κακό της ομάδας.
Εμάς δεν μας ενοχλεί αυτό, γιατί αν θέλαμε θα είχαμε γίνει εργαλεία τους και θα βάζαμε πλάτη για να κάνουν όσα έκαναν και με το αζημίωτο...
Γιατρέ, όποτε θέλεις μπορούμε να εξηγήσουμε τα πάντα.
Η ομάδα θα λύσει τα όποια προβλήματα και θα βρει τον δρόμο της, αλλά οι κύριοι και οι κυρίες θα πάνε στα σπίτια τους.
Γιατρέ και κάτι ακόμη.
Ο κύριος που κάνει δημόσιες σχέσεις με φιλαράκια του στην Αθήνα, να μην υποχρεώνει τους γονείς να πληρώνουν τις μετακινήσεις. να πληρώνει από την τσέπη του αν θέλει.
Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης είχε δεσμευθεί στους γονείς πως μετακινήσεις, ρούχα κλπ. θα τα πλήρωνε η ομάδα και μάλιστα για όλα τα παιδιά θα είχαν και αναψυκτικό και σάντουιτς.
Γιατρέ, τρελός δεν είμαι, αλλά ούτε και βλάκας.
Άρχισε λοιπόν τις εξετάσεις και εμείς απλά περιμένουμε την σειρά μας και τις διαγνώσεις για όλους.