Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Διαπιστώσατε πως κρατήσαμε τον λόγο μας και δεν σχολιάσαμε τίποτα απολύτως, από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και τώρα.
- Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε, αφού δώσαμε σε όλους το χρόνο, ώστε να είναι σίγουροι γι΄ αυτά που λένε και κάνουν εναντίον μας.
Πολύ σύντομα λοιπόν θα διαπιστώσουμε όλοι, ποιοι έλεγαν αλήθειες και ποιοι ψέματα.
Όποιος έλεγε ψέματα θα υποστεί τις συνέπειες και δεν πρέπει να παρεξηγηθεί γι΄ αυτό, αφού εμείς δεν παρεξηγηθήκαμε, ούτε όταν κρέμασαν το πανό με τις ύβρεις ....
στο γήπεδο του Βασιλικού, στον αγώνα ΛΗΛΑΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ.
- Να στείλουμε κι ένα μήνυμα προς τον κύριο ο οποίος  τρέχει πίσω από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γιατί μ΄ αυτόν τον τρόπο, βοηθάει την επιχείρησή του και προσελκύει πελατάκια. Αγαπητέ κύριε, η θέση μας για τον κ. Παπακωνσταντίνου είναι γνωστή και έρχεται από παλιά.  Ήταν είναι και θα είναι πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γιατί τον στηρίζουν οι παράγοντες φίλοι του και δεν ζήτησε ποτέ δεκανίκια για να κρατήσει καρέκλα. Αν έχεις την δύναμη, σταμάτα να τον γλείφεις και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, για να τον απομακρύνεις!!!!! Πείσε τον δικό σου, να το απαιτήσει και τότε θα καταλάβεις αυτό που λέει ο λαός, "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος"!!! Εμείς κύριε, πρόεδρο τον ξέρουμε.
- Εκλογές στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ας μου επιτρέψουν οι Νεοδημοκράτες να γράψω, πως μπορεί το κόμμα να κερδίσει τις εκλογές, αλλά όλοι μαζί αυτοί που διοικούσαν μέχρι σήμερα τις Τ.Ο.και την ΝΟΔΕ και αυτοί που ζήτησαν την ψήφο, δεν έπεισαν τον κόσμο, δεν έπεισαν τους Νεοδημοκράτες. Όταν έχεις περίπου 150 υποψηφίους και στις κάλπες δεν πήγαν ούτε 2.500, τι να γράψουμε και τι να πούμε. Συγγενείς και φίλοι να τους ακολουθούσαν θα είχαν πάει περισσότεροι στις κάλπες..
- Επιτρέψτε μου να στείλω μια καλημέρα στην πρόεδρο της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ την κυρία Μαρία Κούτουλα και αφού της δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για την πρόκριση στον τελικό της ομάδας ΝΕΩΝ, να της πούμε πως τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά όχι και οι δοκιμασίες που μας στέλνει ο Θεός. Τα λάθη των ανθρώπων δύσκολα μπορούμε να τα διορθώσουμε, αλλά τις δοκιμασίες του Θεού με πίστη και δύναμη ψυχής, μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Μαρία, έχεις την αγάπη πολλών και ιδιαίτερα των παιδιών στο σχολείο. Πάρε την θετική τους ενέργεια και προχώρα. Σε καμιά μάχη δεν πάει κάποιος μόνος του κι εσύ δεν είσαι μόνη σου. Καλημέρα και καλή δύναμη.