Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Μας τηλεφώνησε κατά λάθος ξενοδόχος από την Κύμη και μας ρώτησε πόσο ενισχυμένα πρέπει να είναι τα κρεβάτια του δωματίου που έχουμε κρατήσει!!! Στο παραλίγο γλυτώσαμε το εγκεφαλικό, αφού δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι μας έλεγε, μέχρι που είπε ονόματα!!!! Πεθάναμε στα γέλια και τελικά ηρεμήσαμε. Καλά ρε παιδιά, ζητήσατε ενισχυμένα κρεβάτια;;;;;;
- Σήμερα θα οριστούν οι διαιτητές και ευχόμαστε και αυτή την εβδομάδα τα σφυρίγματα να είναι καλά και να υποχρεωθούμε να συγχαρούμε και πάλι τους ....
διαιτητές.
- Αν ο κ. Ψαθάς δεν πάει στην απονομή του Κυπέλλου στις πρωταθλήτριες ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, θα στείλει τον κολλητό του ο οποίος λειτουργεί ως αναπληρωτής, με την ανοχή των υπολοίπων μελών, οι οποίοι για κάποιους λόγους, δεν αντιδρούν.
- Όταν κάποιοι χρησιμοποιούν ομάδες για ξέπλυμα ή για άλλους λόγους οι οποίοι είναι ποινικά κολάσιμοι και κάποιοι τους καλύπτουν, θα βρεθούν κι αυτοί κατηγορούμενοι.
- Οι εκλεγμένοι στα όργανα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα πρέπει να προσέξουν και να δουλέψουν για το καλό του κόμματος και της Ελλάδας και όχι για τα προσωπικά τους θέλω.