Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Γράφουμε πάντα την άποψή μας, ακόμη κι όταν αυτή η άποψη ενοχλεί ανθρώπους για τους οποίους έχουμε εκφράσει σεβασμό και εκτίμηση.
Θα γράψουμε στο "Καλημέρα" για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και θα γράψουμε χωρίς φραγμούς.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν ανήκει σε κανέναν. Ανήκει στον κόσμο του και μόνο σ΄ αυτόν.
Αν αυτός ο κόσμος πάρει τις αποφάσεις του, άντε να δούμε ποιος θα μπει μπροστά για να τον σταματήσει. 
- Ο πρόεδρος κ. Θεοδοσίου θα πρέπει να πάρει τα μηνύματα και να μην καθυστερήσει στο να πάει σε Γενική Συνέλευση γρήγορα και αφού ο ίδιος φροντίσει....
ώστε να προσφέρει καλές υπηρεσίες στην ομάδα. Αν δεν έχει πάρει τα μηνύματα, εμείς δεν φταίμε.
- Ο δήμαρχος κ. Ψαθάς δεν πρέπει να λοξοκοιτάζει προς την ομάδα, γιατί την τελευταία φορά που εγγυήθηκε ήταν όταν ανέλαβε η κυρία πρόεδρος την ομάδα με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι του κυρίου Ψαθά οι οποίοι βλέπουν τις καρέκλες του ΔΣ, καλά θα κάνουν να μην παίξουν παραταξιακά παιχνίδια στην πλάτη του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
- Ο κ. Στούπας θα πρέπει να καταλάβει πως ναι μεν έχει δίκιο σε πολλά, αλλά δεν έχει δίκιο με το να λέει ΟΧΙ, όταν ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί. Κύριε Στούπα, θα πρέπει να πάτε στην Γενική Συνέλευση κι εκεί να δούμε αν θα μπορέσετε να πείτε ΟΧΙ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς πιστεύουμε πως ο πρόεδρος κ. Θεοδοσίου θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να βρει και πάλι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ τον δρόμο της επιτυχίας  Δεν ξέρουμε γιατί το πιστεύουμε αυτό, αλλά κάτι μας λέει πως ο κ. Θεοδοσίου ξέρει τι θα συμβεί στον ΗΡΑΚΛΗ αν δεν κάνει τις σωστές κινήσεις.