Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Για φωτογραφίες ο Δήμαρχος

Ήρθε λένε ο δήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου και φωτογραφήθηκε και στο Κλειστό Γυμναστήριο το οποίο όμως ξέρει πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου δικό του έργο. Κύριε Παγώνη, αργήσατε πάρα πολύ να τελειώσετε τις εργασίες στο Κλειστό το οποίο έπρεπε να είχατε τελειώσει το 2016 για να μην γράψουμε το 2015.
Άλλοι δήμαρχοι έτρεξαν και έσωσαν αυτό το έργο και άλλοι ήταν αυτοί που το έτρεξαν για να το βρείτε εσείς σχεδόν έτοιμο και να μην καταφέρετε να το τελειώσετε....
εδώ και 4 χρόνια. Κύριε Παγώνη αυτά δεν τα λέμε εμείς. Τα είπατε εσείς, σε συνεντεύξεις τύπου το 2016 και το 2017. Θέλετε να σας τις θυμίσουμε;
Ακόμη και σήμερα κύριε Παγώνη το έργο δεν το έχετε παραλάβει και απλά το δώσατε παράτυπα σε χρήση, για να έχετε λόγους να δείξετε φωτογραφίες.
Το τι κάνατε για το Βασιλικό και το Λευκαντί "θα το πληρωθείτε" στις εκλογές στις οποίες πλησιάζουμε.
Λυπούμαστε, όχι για σας, αλλά ιδιαίτερα για τον κ. Γιογιό τον αντιδήμαρχο, ο οποίος ως νέος άνθρωπος θα έπρεπε να μην ακολουθεί αυτές τις παρωχημένες πολιτικές. Το γράφουμε γιατί απευθυνόμενος και σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου τους είπε πως το Κλειστό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι, το έκαναν αυτοί!!!!
Κύριε αντιδήμαρχε να ξέρετε πως μεγαλύτερη μπαρούφα από αυτή δεν μπορούσατε να πείτε.
Διάψευση δεν χωράει, γιατί αυτά τα είπατε στην κόρη μου η οποία μαί με τα παιδιά της τάξης της σας επισκέφθηκαν.
Κύριε Αντιδήμαρχε, για να δείτε τι κάνει αυτή η δημοτική αρχή για το Βασιλικό και το Λευκαντί ελάτε να σας ξεναγήσουμε και να τα δείτε όλα.