Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τέλος το θέμα ΛΗΛΑ

Κυρίες και κύριοι, για μας το θέμα ΛΗΛΑΣ έχει κλείσει.
Αυτοί που ήταν μαϊμού διοίκηση και παραδιοίκηση, οδηγήθηκαν σε Γενική Συνέλευση και εκλογές, όπως ήταν δεδομένο πως θα γινόταν, για να μπορέσουν να δηλώσουν την ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Έλεγαν πως γράφαμε ψέματα, αλλά ψέματα έλεγαν οι ίδιοι.
Φυσικά το με ποιον τρόπο έγινε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές, μικρή σημασία έχει.
Ο καθένας κυρίες και κύριοι πήρε αυτό που του άξιζε. Το Βασιλικό ήταν αλλού και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και την ημέρα των εκλογών. Τα 22 άτομα που βρέθηκαν και ....
ψήφισαν ήταν οι υποψήφιοι και 5 - 6 ακόμη οι οποίοι ήταν στην παραδιοίκηση.
Αν κάποιος το αμφισβητεί αυτό, τότε μπορούμε να γράψουμε τα ονόματα αυτών που ψήφισαν.
Αυτή η εικόνα, σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν, αλλά έτσι έστρωσαν κι έτσι κοιμήθηκαν όλοι τους.
Επειδή εξακολουθούν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και λένε έξω διάφορα, οι κύριοι αυτοί έχουν στα χέρια τους ένα χαρτί από το πρωτοδικείο το οποίο λέει πως ουδεμία καταγγελία ή ένσταση έγινε εναντίον της διοίκησης Ελευθεριάδη. Αλήθεια γιατί δεν το δημοσιοποιούν;
Κύριοι, τ΄ αστεία τελείωσαν εδώ. Εμείς κάνουμε πράξη αυτά που λέμε και δεν φτάνουμε στις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις απειλές όπως κάνουν αυτοί.
Όταν θα βρούνε την δύναμη να παραδεχθούν το σε ποιο σημείο είχαν φτάσει την ομάδα, εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τους κυρίους αυτούς.
Μέχρι τότε θα φωνάζουν τους 22 και θ΄ αποφασίζουν για το καλό του ΛΗΛΑ .
Το πως θα καταλήξουν θα το δούμε στην συνέχεια.
Κάποιοι που μέχρι χθες ήταν ΑΥΛΙΔΑ και ενάντια στον ΛΗΛΑ και αύριο μπορεί να είναι ΤΡΙΚΑΛΑ και πάλι ενάντια στον ΛΗΛΑ, να ξέρουν πως είναι για λύπηση.
Την επόμενη φορά θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αξίζει.