Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η κυβέρνηση "πίσω" από τον ΣΚΑΪ!!!

Αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ έχασε τελείως το μέτρο και πλέον ότι κάνει είναι εκτός λογικής. Προχώρησε σε ανακοινώσεις εναντίον του ΣΚΑΪ λες και το πρόβλημα είναι το τι κάνει ο κάθε τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός σταθμός.
Κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης κάηκαν ζωντανοί πάνω από 80 άνθρωποι και ακόμη δεν έχουν βρεθεί αγνοούμενοι. Αυτή την καταστροφή δεν μπόρεσε να την αποτρέψει ο κρατικός μηχανισμός, την ευθύνη του οποίου δεν την έχει ο ΣΚΑΪ, αλλά η συγκυβέρνηση.
Ο Τσίπρας τα έχει με τον ΣΚΑΪ, ο Καμμένος με τον Πρωτοσάλτε και οι δύο...
μαζί δήλωσαν πως τα στελέχη τους δεν θα πηγαίνουν πλέον στις εκπομπές του ΣΚΑΪ!!!
Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως δεν επιτρέπει στον Πρωτοσάλτε, να ξαναπιάσει στο στόμα του τις ένοπλες δυνάμεις!!! Κύριε Πάνο σιγά να μην φοβηθεί ο όποιος δημοσιογράφος.
Τις ένοπλες δυνάμεις τις χρησιμοποιούν αυτοί που κάνουν δωρεάν βόλτες με ελικόπτερα, αεροπλάνα και φρεγάτες των ενόπλων δυνάμεων και όχι αυτοί οι οποίοι μεταφέρουν πληροφορίες.
Κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης οι τηλεοπτικοί σταθμοί και ιδιαίτερα ο ΣΚΑΪ είναι στον τόπο της καταστροφής. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός θα πάνε όταν θα εξασφαλίσουν το ότι δεν θα κινδυνεύουν και θα πάνε με συνοδεία των ΜΑΤ.
Κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης, μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά με τον ΣΚΑΪ, αλλά δεν δολοφόνησαν αυτοί τον κόσμο και μια ολόκληρη περιοχή.