Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Τι άλλο εκτός από ανίκανος και μαλάκας μπορεί να είσαι, όταν βγαίνεις και μιλάς για αυθαίρετα, ενώ είσαι αυτός που ζητάς να πληρώσουν για να τα νομιμοποιήσουν!!! Ποιος πρωθυπουργός, υπουργός και κάποιος τέλος πάντων, μπορεί να λέει πως θα γκρεμίσει αυτά που κάηκαν, ενώ δεν θ΄ αγγίξει τις βίλες που εμποδίζουν τον δρόμο προς την θάλασσα; Έλα κύριε υπουργέ να σου δείξουμε αν δεν έχεις δει. Φίλες και φίλοι αναγνώστες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. Έκαναν ένα λάθος. Δεν υπολόγισαν την ...
Θεία δίκη η οποία δεν θ΄ αφήσει κανέναν ατιμώρητο. 
- Μπράβο σ΄ αυτούς που ενώ δεν είναι διοίκηση στον ΛΗΛΑ, ψάχνουν για ποδοσφαιριστές. Φυσικά έχουν υποχρέωση να το κάνουν, γιατί ήταν υποστηρικτές και έδιναν συγχαρητήρια για την καλή οργάνωση!!!!!  Ελπίζουμε να μην γίνουν λαγοί αργότερα.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν θα υποσχεθεί σε κανέναν τίποτα παραπάνω από αυτά που μπορεί να δώσει, λένε οι διοικούντες την ομάδα και καλά κάνουν. Πάντως κάποιοι άλλοι άρχισαν από τώρα να αθετούν τις υποσχέσεις τους!! Το κέντρο της άμυνας του ΗΡΑΚΛΗ μάλλον θα γίνει απροσπέλαστο, αφού εκεί θα έρθουν δυνατά ονόματα, Για να δούμε.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα κάνει περίπατο μας είπε φίλος από την ΑΡΤΑΚΗ, ο οποίος διαπίστωσε πως η ομάδα θα έχει δύο ισάξιες 11άδες!!! Συμφωνούμε δεν συμφωνούμε, ακούσαμε την άποψή του και την δημοσιοποιούμε. Πάντως αν, λέμε αν η ΑΡΤΑΚΗ κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην Βοιωτία το πάρει η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ο Μαναρίτσας θα λέει πως είναι πρωταθλητής με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην οποία πήγε και η ΑΡΤΑΚΗ στην οποία είχε πάει κατά 99%!!!
- Το έχουμε ξαναγράψει και οι συνήθειες δεν αλλάζουν. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν θέλει ν΄ αλλάξει συνήθειες. Οι άνθρωποί του είναι πολύ τοπικιστές και δεν τους ενδιαφέρει η επικοινωνία με τον κόσμο εκτός Ερέτριας. Ακολουθούν την τακτική του όποιος θέλει μαθαίνει!!!! Ούτε ένα δελτίο τύπου κύριοι; Ούτε μια ανακοίνωση; Συγνώμη, αλλά είδατε πόσο δίκιο είχαμε όταν σας τα γράφαμε αυτά και πριν μήνες;
- Ο Σύνδεσμος προπονητών προχώρησε σε ενημέρωση των πάντων, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτά που λέει τηρηθούν. Μακάρι κύριοι του ΔΣ του Συνδέσμου να τηρηθούν και ευχόμαστε εσείς οι ίδιοι και τα μέλη σας να μην γίνεται δεκανίκια κανενός. Θα περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως το θέμα, με τα αντίγραφα των πτυχίων και με τις συμβάσεις των ομάδων με τους προπονητές!!!
- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ φτάσαμε στην Κυριακή που θα έχουμε πιστεύουμε άσπρο καπνό και όχι μαύρο. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως στην Ν. Λάμψακο έπαψαν να αγαπούν την ομάδα.
Δεν θ΄ αναφερθούμε σε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί για κάποιους δεν αξίζει ούτε καν αναφορά.
Ας μας συγχωρέσει αλλά θα αναφερθούμε μόνο στον κ. Λιαγκούκο Θανάση ο οποίος έχει αποδείξει πως για την ομάδα του χωριού του, μπορεί να κάνει πολλά και τα έκανε, αν και είχε αποτραβηχτεί από τα διοικητικά, για κάποιους λόγους. Κύριε Λιαγκούκο, κρατήστε ζωντανή την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Εσείς και το θέλετε αυτό και το μπορείτε.
- Μπαίνουμε σιγά σιγά στον Αύγουστο και θα μας επιτρέψετε ν΄ αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στα παιδιά μας. Από την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 θα είμαστε κοντά σας, με πλήρη ενημέρωση και σχολιασμό. Μέχρι τότε θα λέμε την "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" και αν υπάρχει κάτι σημαντικό θα σας ενημερώνουμε. Από 3 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζει την λειτουργία του και το γραφείο της Αθήνας, αλλά γι΄ αυτό θα γράψουμε άλλη φορά.

Καλό Σαββατοκύριακο