Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Έχουμε νέα διοίκηση πλέον στον ΛΗΛΑ Βασιλικού με πρόεδρο τον κύριο Γιόχαν Κολιοβέτα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του και μακριά πλέον από τα λάθη του χθες. Ο κ. Κολιοβέτας και γενικά το ΔΣ θα κριθούν από το αν θα καταφέρουν να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω από την ομάδα και φυσικά από την αγωνιστική πορεία της ομάδας.
- Και στην ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΑΣ είχαμε την συγκρότηση σε ....
σώμα του ΔΣ με πρόεδρο τον κ. Κώστα Γραμματικόγιαννη. Ευχόμαστε στο νέο ΔΣ της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ τα καλύτερα και μακάρι να καταφέρουν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό που έχουν κάνει για το μέλλον της ομάδας.
- Νέο ξεκίνημα για την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και όλοι περιμένουμε να μάθουμε το όνομα του προπονητή της ομάδας και ο οποίος θα έχει ως πρόεδρο τον επίσης προπονητή κύριο Δήμο Τσελίκα.
Καλή επιτυχία και στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και στο ΔΣ της ομάδας καλή δύναμη. Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια αυτή η ομάδα κατάφερε για πρώτη φορά να κατακτήσει πρωτάθλημα, να κερδίσει τα μπαράζ και ν΄ ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΉ, αλλά και μετά από ένα χρόνο από την άνοδο να μην δηλώσει συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα!!!!!