Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού δεν προλαβαίνουν να υπογράφουν ελευθέρες, αφού οι ποδοσφαιριστές πάνε δύο δύο ή και τρεις τρεις για να πάρουν την ελευθέρας τους και να πάνε σε άλλη ομάδα.
Μετά τους προπονητές και τους φίλους της ομάδας, όπου φύγει φύγει και οι ποδοσφαιριστές!!!
Γιατί άραγε; Γιατί απλά οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ παρέδωσαν και παρέλαβαν καμένη γη.
Μακάρι πάντως να βρεθούν άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και μακάρι ...
να είναι 22, όσοι δηλαδή κι αυτοί που ψήφισαν!!!!
- Στον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ κάνουν προσεγμένα βήματα και όλα δείχνουν πως θα πάνε για ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου. Φαίνεται πως ο πρόεδρος κύριος Κατσινόπουλος έμαθε το λαϊκό άσμα που λέει "Έβαλα μυαλό, έβαλα μυαλό, τέρμα όσα τράβηξα, φτάνει ως εδώ". Πρόεδρε η ομάδα πρέπει να προσέξει και λίγο το επικοινωνιακό και να στέλνει και κανένα δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ και όχι μόνο εκεί που κάποιοι έχουν αδυναμίες!!!! 
- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ περιμένουν πως και πως την βραδιά με τον Γιώργο Μαργαρίτη γιατί θέλουν ν΄ ακούσουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι!!! Θα το αφιερώσει λένε ο κ. Σίδερης στους κυρίους Στούπα και Γκαλούφα.  Δεν ξέρω ποιο είναι το άσμα, αλλά θα ποντάρω σε δύο, τα οποία τα λέει καλά ο Μαργαρίτης. Το ένα είναι το "δυο χιλιάρικα στην τσέπη" και το άλλο το "εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο".
- Πολύ σιωπή από το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και μάλλον πρέπει να μιλήσουμε με τον κ. Αποστολίδη ή τον κ. Φραγκούλη, μήπως και μας δώσουν καμία είδηση. Πάντως το Αυλωνάρι θα πάει για τους πάνω ορόφους αφού όλα δείχνουν πως υπάρχει συντονισμός και καλή χημεία.
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ άναψε χθες την φωτιά, αλλά δεν μάθαμε αν βγήκε λευκός καπνός.
Πιστεύουμε πως όλα πήγαν καλά και σήμερα θα έχουμε και ανακοινώσεις. Πάντως ο ΟΛΥΜΠΟΣ είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν πάνω από 20 δελτία ποδοσφαιριστών.