Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν ανήκουμε στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι κρατούν κακία, δεν γνωρίζουν την λέξη συγνώμη και σ΄ αυτούς  που είναι δήθεν.
Ξέρουμε να απαντάμε στα χτυπήματα κάτω από την μέση και φυσικά να δίνουμε το χέρι σε αυτούς που καταλαβαίνουν τα λάθη τους. Δεν θα δώσουμε ποτέ το χέρι, σ΄ αυτούς που παριστάνουν τους παράγοντες, με τις τσέπες των άλλων και σ΄ αυτούς που θα επιμένουν να λένε πως αυτοί...
έχουν λεφτά και μπορούν να κάνουν τα πάντα.
Ξέρετε όλοι πως μας αρέσει να κερδίζουμε τα στοιχήματα και μέχρι στιγμής καλά τα πάμε.
Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως στην ζωή, που δεν τα βάζεις στην ίδια ζυγαριά.
Είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Είναι οι οικογενειακές σχέσεις. Αυτά πρέπει να μένουν μακρυά από τα θέματα της πολιτικής και του ποδοσφαίρου.
Ξέρετε όλοι πολύ καλά, για τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί, ακόμη κι από συνεργάτες μας ή και φίλους αν θέλετε. Δεν απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο σ΄ αυτές τις επιθέσεις, αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν και αν θέλετε πιστεύουμε πως ο χρόνος είναι καλός γιατρός.
Χαρήκαμε όταν χθες πληροφορηθήκαμε πως δύο φίλοι και κάτι παραπάνω, κάνουν μια προσπάθεια να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους μετά από χρόνια. Αυτό θα είναι καλό όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τα παιδιά τους. Ευχόμαστε ολόψυχα "να τα βρούνε" και γι΄ αυτό προχωρήσαμε και σ΄ αυτή την ανάρτηση.
Κύριοι, μην ακούτε αυτούς που θα σας πούνε το αντίθετο. Αυτοί κάποιους λόγους θα έχουν να σας θέλουν "σκοτωμένους".
Η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει τα όποια προσωπικά λάθη να κρατούν μακρυά δυο οικογένειες.
Δεν θα γράψουμε τίποτα περισσότερο.
Ευχόμαστε τα νέα να είναι καλά.