Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες και καλό 3ήμερο.
- Το λύσαμε το πρόβλημα με το θέμα αυτόν που θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στον Φάνη Σπανό για να βοηθήσουν έτσι τον κ. Παγώνη!! Ο κ. Σπανός ως δήμαρχος θα προτείνει στον κύριο Παγώνη να τον έχει ειδικό σύμβουλο με αρμοδιότητα την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς.
- Μια χαρά είναι ο όμιλος στον οποίο θα παίξουν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ΕΡΕΤΡΙΑ. Αντίπαλοι όπως το ΑΙΓΑΛΕΩ, ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, η ΚΑΛΛΙΘΕΑ, η ΚΟΡΙΝΘΟΣ και οι άλλες ομάδες θα δώσουν άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και φυσικά θα είναι ένα καλό κίνητρο για ....
τους φιλάθλους.
Η επιλογή ομίλου δεν είναι και το καλύτερο και μην ξεχνάτε το πάθημα της ΘΗΒΑΣ!!
- Καλέ μας άνθρωπε σε καμία περίπτωση δεν θα σου δώσουμε πάσα. Συνέχισε το έργο σου, αλλά χάνεις τον χρόνο σου και θα αποτύχεις. Όταν καταλάβεις πως δεν μπόρεσες να μας τελειώσεις, να σκεφτείς και να πεις σε όλους γιατί χάθηκες από τον χώρο της ενημέρωσης. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει προσθέσει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και συνεχίζει την προετοιμασία. Αυτό που δεν κατάλαβαν κάποιοι είναι το ότι η ομάδα έχει πλέον στεγανά και πως κάποιοι δεν τσιμπάνε εύκολα στις προκλήσεις και στην επιστροφή στο χθες που κάποιοι θέλουν για να κάνουν τα παιχνίδια τους.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ψάχνει κάτι, αλλά δεν υπάρχει και βιασύνη. Περιμένουν κι ένα ραντεβού με την δήμαρχο την κυρία Αλημπατέ για σημαντικές αποφάσεις.