Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ

Για την Α΄ Φάση αυτός ο αγώνας και ειλικρινά πιστεύουμε πως οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ακόμη δεν είναι έτοιμες για έναν τέτοιο αγώνα.
Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσει η εμπειρία του ΒΑΤΩΝΤΑ ή το πάθος των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά όποια ομάδα προκριθεί θα πάει στην επόμενη φάση για να συναντήσει εκεί την νεανική ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι στην Β΄ Κατηγορία και την τελευταία στιγμή ......
αποφασίστηκε η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αφού εδώ και κάποια χρόνια έχει διοικητικά θέματα και φυσικά δεν έχει στο πλευρό του φιλάθλους. Πολλοί τον συμπαθούν, αλλά ελάχιστοι πάνε στο γήπεδο και ακόμη λιγότεροι βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ συνεχίζει στην Α΄ Κατηγορία κι έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό που είπαν ποδοσφαιριστές στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος 2017-2018 μέσα στην Ερέτρια όταν τους ζητήσαμε να φωτογραφηθούν  ως ομάδα.
"Κρατήστε αυτή την φωτογραφία είπαν, γιατί μπορεί να είναι η τελευταία που είμαστε όλοι μαζί".
Ο πρόεδρος κύριος Λαλανίτης, να ξέρει πως για μας είναι εύκολο να ξέρουμε τα θέματα του ΒΑΤΩΝΤΑ, γιατί στην ομάδα του υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μας έχουν εμπιστοσύνη και μας λένε αυτά που θέλουμε να μάθουμε.
Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Λάμπρου Γιώργος, Διαιτητής της Σούπερ Λίγκ και αυτό τα λέει όλα, με βοηθούς τους πολύ καλούς κυρίους Δάλλα και Ρέτσα.