Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Γελάει ο κόσμος..

Τι άλλο θ΄ ακούσουμε θεέ μου.
Ήταν λένε αξιοπρεπής η συγκέντρωση του Παγώνη για την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, αλλά δεν είχε κόσμο γιατί πολεμήθηκε από αυτούς που κατέβαζαν τα πανό και έσκιζαν τις αφίσες και από αυτούς που την χαρακτήριζαν προεκλογική φιέστα!!!!
Μπούρδες. Οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων δεν πήγαν στην πλατεία. Εκεί ήταν μόνο κάποιοι οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα μπορούσαν να μην πάνε.
Οι δημότες ζουν την καθημερινότητα και δεν ξεχνούν ποιος τους...
την μαύρισε.
Κύριε Παγώνη, ο Θεός είναι μεγάλος και ευχόμαστε να φροντίσει για το αύριο της Δημοτικής Αγοράς και να μην σας επιτρέψει να χρεώσετε με 15.000.000 ευρώ, αφού τόσα θέλετε να πάρετε δάνειο για να φτιάξετε εκεί μαγαζιά για κάποιους.
Αυτός ο χώρος με την βοήθεια του Θεού, πρέπει να γίνει πράσινο και χώρος ξεκούρασης των Χαλκιδέων και των επισκεπτών.
Αν θέλει το υπουργείο να προχωρήσει σε κάτι άλλο, ας βρει και τα χρήματα να το κάνει. Οι δημότες δεν θέλουν να πληρώνουν τα μαγαζιά κάποιων. Όποιος δήμαρχος προχωρήσει και χρεώσει τους δημότες, να το βρει από τον Θεό.
Είναι ντροπή να λέει η δημοτική αρχή πως δεν έχει λεφτά για λάμπες, για τις λακκούβες, για τα πεζοδρόμια και να παίρνει δάνειο 15.000.000 ευρώ για να φτιάξει μαγαζιά για κάποιους γνωστούς αγνώστους!!!
Ο κόσμος κύριε Παγώνη σας γύρισε την πλάτη και δεν θέλει να πληρώνει μια ζωή.
Αν δεν το καταλάβατε, την ώρα της κάλπης θα το καταλάβετε.