Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Έχουμε τον πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα να πάει από πόλη σε πόλη ανά την Ελλάδα και να λέει πως εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019. Αλέξη δεν σε πιστεύει κανείς.
- Έχουμε τον δήμαρχο κύριο Παγώνη, να μιλάει για πλήθος στην συγκέντρωση για την δημοτική αγορά, αλλά και άλλους να "χτυπούν" τον Σπανό, τον Ζεμπίλη, τον Μπακογιάννη και όποιον δεν πήγε στην συγκέντρωση!!!! Κύριοι εσείς έχετε την άποψή σας, αλλά επιτρέψτε και ...
τους άλλους να έχουν την δική τους άποψη για το θέμα.
- Έχασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο φιλικό με το ΥΠΑΤΟ με 3 - 1, κέρδισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΏΝ την ΕΡΕΤΡΙΑ με 1 - 0, κέρδισε ο ΛΗΛΑΣ την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
- Σήμερα θα έχουμε τους ομίλους της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ αν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ τελείωσαν με τα ρουσφέτια που θέλουν να κάνουν.
- Γιατί δεν πήγαμε στα Ψαχνά ν΄ ακούσουμε τον  Μαργαρίτη, μας ρώτησαν ο Αντώνης και ο Κώστας, αλλά την απάντηση την ήξεραν. Δεν θα μπορούσαμε εμείς οι κακοί να βρεθούμε δίπλα στους καλούς και ειδικά σ΄ αυτούς που στήριαν και στηρίζουν την ομάδα, ενώ εμείς όχι.  Ο Αντώνης και ο Κώστας και όχι μόνο, ήξεραν και ξέρουν πως είμαστε μακριά, αλλά δίπλα τους πάντα.
- Η ομάδα της Ερέτριας θέλει δουλειά και ενίσχυση, αλλά και να πιστέψει πως είναι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και φυσικά να φροντίσει ώστε διοικητικά και οργανωτικά "να μην αδυνατίσει", ώστε η ομάδα να έχει την προστασία που απαιτεί η κατηγορία.
- Λυπάμαι αφού δεν μπορούμε να καλύψουμε, αυτούς που αδιαφόρησαν για μας. Είναι άλλο οι προσωπικές σχέσεις κύριοι και άλλο η δουλειά μας. Οι προτάσεις μας ισχύουν για όλους και περιμένουμε τις απαντήσεις.
- Ψάχνουν και συζητούν για προπονητή κάποιες ομάδες και δεν θ΄ αργήσουν να ανακοινώσουν αλλαγές.