Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας μίλησε!!! Και τι είπε;
Κάτι είπε και θα το διαβάσετε σε λίγο, αλλά δεν είπε αυτά που έπρεπε και όπως θα έπρεπε γιατί φαίνεται πως δεν θέλει να σπάσει αυγά. κατά την άποψή μας έπρεπε να γράψει πολύ περισσότερα και με ονόματα. Έπρεπε να μιλήσει και για τα λάθη των μελών του και για το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των μελών του και για μη σωστές συμπεριφορές και πρακτικές  κάποιων μελών του και να κατακεραυνώσει τους παχυλά αμειβόμενους της ΚΕΔ οι οποίοι....
άλλους "τους σφάζουν" στο γόνατο και άλλους τους χαϊδεύουν για να μας δείξουν τι σημαίνει εξυγίανση.
- Εμείς δεν βρίζουμε κανέναν και πολύ περισσότερο τον ΛΗΛΑ Βασιλικού και τους ανθρώπους του, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιριστές, είτε παράγοντες, είτε προπονητές. Θέλουμε αυτή η ομάδα να σηκώσει κεφάλι και να μην έχει την τύχη των ομάδων από τις οποίες πέρασε "η ωραία τριάς".
Τώρα όλοι έρχονται στα λόγια μας, αλλά θα δούμε αν πραγματικά έχουν την δύναμη να τελειώσουν με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα ή έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και δεν τολμούν επειδή φοβούνται. Κύριοι καμιά τύχη δεν έχει η τακτική με την οποία προσπαθείτε, αφού ξέρετε καλά πως και η ομάδα θα χαθεί κι εσείς ΟΛΟΙ θα πάρετε το ανάθεμα. Αν σας ικανοποιεί το θέαμα που χθες υπήρχε στην εξέδρα, τότε συνεχίστε. καμία ευθύνη δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Εσείς έχετε όλη την ευθύνη...
- Τι πάθατε κύριοι; Γιατί αυτή η επίθεση εναντίον μας για το θέμα της ΕΠΣΕ και των εκλογών για το ΔΣ; Εμείς γράψαμε την άποψή μας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε. ΝΑΙ ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα έχει το γνωστό ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αυτό δηλαδή που θα κερδίσει τις εκλογές και θα πάρει πάνω από το 80% . Όποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να δοκιμάσει να φτιάξει το δικό του ψηφοδέλτιο. Αυτοί που επιχειρούν την διάσπαση της παρέας του Παπακωνσταντίνου, ας ζητήσουν ένα ραντεβού με τον κ. Γιώργο Πίσχινα, ώστε να τους δώσει μια αντιβίωση, αφού τώρα μόνο αυτός μπορεί να τους γλυτώσει από τα χειρότερα και να τους δείξει τον διάδρομο προσγείωσης, για να μην πάθουν ότι έπαθαν και οι άλλοι στις εκλογές του 2015.
- Τι θα γίνει με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Χαλκιδέων; Γιατί ανησυχούν τόσο πολύ κάποιοι για το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Να μην ανησυχούν καθόλου και να μην λένε πολλά γιατί πάλι θα εκτεθούν, αφού θα χρειασθεί "να αδειάσουν" αυτούς που σήμερα λιβανίζουν.
Όλα έχουν δρομολογηθεί και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα που θα κερδίσει τις εκλογές και ο κύριος Παγώνης μάλλον από σήμερα θα πρέπει να ψαχτεί αφού σχεδόν πολλοί από αυτούς που ήταν στο ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι υποψήφιοι και το χειρότερο για τον ίδιο είναι πως δεν θα μπορεί να πει τίποτα για ανθρώπους στους οποίους είχε στηρίξει τα πάντα και δεν θα είναι μαζί του.