Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση

Τίποτα δεν μπορεί ν΄ αλλάξει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στον ΛΗΛΑ Βασιλικού σύμφωνα με αυτούς που μας τηλεφώνησαν χθες και μας έλεγαν πως άδικα χάνουμε τον καιρό μας.
Κύριοι διαφωνούμε. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν απαξιωθεί, αλλά δεν έχουν "πεθάνει" ποδοσφαιρικά.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όσοι τον διοίκησαν προτίμησαν την αδιαφάνεια και δεν ενδιαφέρθηκαν για τον κόσμο, ίσως γιατί τον φοβήθηκαν ή γιατί πίστευαν πως έφτανε μόνο η παρουσία τους για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Κύριοι ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο για να βοηθήσει ανθρώπους που ανέβαιναν στο καλάμι και παρίσταναν τους μεγαλοπαράγοντες. Δεν θα ....
πήγαινε στο γήπεδο για να βοηθήσει παράγοντες να πάρουν πίσω το κάθε ευρώ που έβαζαν στην ομάδα. Ο κόσμος δεν θα πήγαινε στο γήπεδο για να ενισχύσει οικονομικά, αυτούς που διακινούσαν χρήματα τα οποία είχαν "άγνωστο" αποστολέα και κανείς δεν ήξερε πόσα ήταν όταν έφυγαν από τα χέρια του "άγνωστου" αποστολέα.
Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού είναι αλήθεια πως μπορεί ο κόσμος να μην πάει στο γήπεδο, αλλά πάντα έβαζε το χέρι στην τσέπη και πλήρωνε για την ομάδα. Τώρα η απογοήτευση χτύπησε κόκκινο, αφού τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κάνουν κουμάντο άνθρωποι που δεν ξέρουν καν το Βασιλικό και άνθρωποι που δεν είναι καν στην διοίκηση!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες με τα λόγια τίποτα καλό δεν θα προκύψει.
Εμείς έχουμε την δική μας άποψη και επιμένουμε πως οι δύο ομάδες μπορούν να στηριχθούν στον κόσμο τους και όχι σε σωτηράκηδες οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς.