Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Να στείλουμε την καλημέρα μας και τις ευχές μας στον κ. Βασίλη Πίσχινα και σύντομα να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του. Ένα πρόβλημα υγείας τον έστειλε σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά πιστεύουμε πως σύντομα θα πάρει εξιτήριο και η περιπέτεια απλά θα μείνει μια κακή ανάμνηση.
- Η πειθαρχική της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τιμώρησε με 2 χρόνια τον προπονητή κύριο Κεβρεκίδη για τα όσα είπε εναντίον πολλών, ακόμη και συναδέλφων του προπονητών. Αναμενόμενη ήταν η ποινή και δεν μας φάνηκε υπερβολική. Αγαπητέ κύριε Κεβρεκίδη εμείς τα ....
συζητήσαμε και ξέρετε τις απόψεις μας. Ως μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας έπρεπε να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί έχετε μεγάλες ευθύνες και απέναντι στους συναδέλφους σας προπονητές.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή αφού παίζει εκτός με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, αλλά πιστεύουμε πως η αποστολή του θα είναι ακόμη δυσκολότερη στην συνέχεια και μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η παρέλαση και στην παρέλαση πάντα συμβαίνουν πολλά.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα υποδεχθεί στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ τον  ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ και θα δούμε αν η ομάδα δει άσπρη μέρα. Πάντως αν δεν κερδίσει τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ και η ομάδα δεν ενισχυθεί, τότε η παρέλαση πρέπει να γίνει ορόσημο για την ΕΡΕΤΡΙΑ και ΟΛΟΙ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αν δεν θέλουν να γίνουν ρόμπες και να δικαιώσουν αυτούς που τους χαρακτηρίζουν, ανίκανους για την Γ΄ Εθνική.
- Πάλι θύμωσαν μαζί μας οι του ΛΗΛΑ; Τι σας φταίμε εμείς κυρίες και κύριοι; Μόνοι σας "βγάζετε τα ματάκια σας". Αλήθειες γράφουμε και τίποτα άλλο. Είναι ψέματα πως πρώην και νυν μέλη του ΔΣ ενισχύουν οικονομικά και αγωνιστικά άλλες ομάδες; Ζητάτε οικονομική ενίσχυση από βτους Βασιλικαριώτες για να βοηθάτε άλλες ομάδες; Τι άλλο να συμβεί για να έχουμε πλήρη διασυρμό;
- Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ θα είναι στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος και αν βρει την ευκαιρία θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αφού έχει μια σοβαρή και δυνατή διοίκηση, έχει έναν από τους καλύτερους και εμπειρότερους προπονητές και φυσικά έμπειρους ποδοσφαιριστές.
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, επειδή δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να σας γράφουμε ψέματα, σας ευχαριστούμε για τα τηλεφωνήματα και το ενδιαφέρον σας και σας λέμε πως καθημερινά αφήνουμε στην άκρη τα προσωπικά μας και γράφουμε τις απόψεις μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε μαλάκες και δεν θα επιτρέψουμε να μας χρησιμοποιούν άνθρωποι οι οποίοι "είναι φίλοι, όταν έχουν την ανάγκη μας". Θα το καταλάβουν ΟΛΟΙ τους καλά και πολύ σύντομα.
Καλό Σαββατοκύριακο και να ξέρουν ΟΛΟΙ πως υπάρχουν πάντα και τα χειρότερα.