Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν κάποιοι να προσπαθήσουν να μας πείσουν πως ο κ. Αναγνωστάκης δεν είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Αγαπητέ Δημήτρη εμείς δεν θέλουμε να σου θυμίσουμε τι έλεγες για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήσουν βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ, δεν είναι ανάγκη να θυμίσουμε πως είσαι γρανάζι αυτής της κυβέρνησης, όλα αυτά τα χρόνια. Κύριε Αναγνωστάκη, όποιος σας ....
ψηφίσει, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.
- Στην ΕΠΣΕ άνοιξε η συζήτηση για την επόμενη μέρα. Η επόμενη 3ετία θα είναι μια 3ετία αναμονής για την επιστροφή Παπακωνσταντίνου και έτσι θα το δούνε αυτοί που τον εκτιμούν. Όσοι καλλιεργούν το κλίμα διάσπασης της παρέας Παπακωνσταντίνου, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες του, όπως και ο κ. Πίσχινας.
Πίσχινας, Ρέτσας, Παπαδάκης και οι άλλοι κύριοι της παρέας έχουν την λύση και θα την γνωστοποιήσουν όταν έρθει η ώρα. 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σε μια δύσκολη καμπή και κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, αν δεν γίνει κάτι και δεν βοηθηθεί οικονομικά. Είναι αλήθεια πως τα λεφτά είναι πολλά. Αν υπολογίσαμε σωστά, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα κλείσει την χρονιά με περίπου 200.000 ευρώ!!! Επίσημα η διοίκηση δεν λέει κάτι, αλλά όλα δείχνουν πως δεν έχει στηρίγματα και πως αυτοί που δεσμεύτηκαν να βάλουν χρήματα δεν τα βάζουν. Για να δούμε αν τελικά η ομάδα δηλώσει αδυναμία.
- Ο καθένας έχει την άποψή του για τους ραδιοφωνατζήδες, αλλά πιστεύουμε πως σιγά σιγά καταλαβαίνουν πολλά και θα πάψουν να είναι τα κορόιδα που κάνουν θελήματα για να περνάνε οι άλλοι καλά. Δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν και έτσι δεν υπάρχουν και πρωινές αθλητικές εκπομπές, αφού και ο εθελοντισμός έχει τα όριά του.