Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Π.Σ.Κ.
- Να ξεκινήσουμε σήμερα με την καλημέρα και τα συγχαρητήρια προς τον προπονητή των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Γυναικών, τον κύριο Αντώνη Πριόνα και τις κυρίες της Κ17 για τις 3 νίκες και την πρόκριση επί της Ελβετίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και του Καζαχστάν. Η Εθνική μας στις 3 νίκες πέτυχε 9 γκολ, δέχτηκε 3 γκολ και συγκέντρωσε 9 βαθμούς. 
- Καταιγισμός τηλεφωνημάτων χθες το βράδυ αφού όλοι ήθελαν να μάθουν για το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις εκλογές του 2019 για τον Δήμο Χαλκιδέων. Λίγη ....
υπομονή θα κάνετε και θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις κύριοι. Πάντως στο γαλάζιο στρατόπεδο υπάρχει ηρεμία, ενώ στο στρατόπεδο του κυρίου Παγώνη, όλα είναι στο κόκκινο και πιθανότατα στις αρχές του Νοεμβρίου θα έχουμε παραιτήσεις.
- Πρώτος και με διαφορά ο κ. Φάνης Σπανός σε δημοσκόπηση που έγινε για την Περιφέρεια ενώ ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι τρίτος με ελάχιστη από την δεύτερη θέση. Πάντως όλα δείχνουν πως ένας ο οποίος δήλωσε υποψήφιος Περιφερειάρχης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του και θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας!!!!!
- Είναι αλήθεια πως μας πονάει η πορεία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αφού η ομάδα επέστρεψε στα "στενά οικογενειακά πλαίσια" μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λυπούμαστε που το γράφουμε, αλλά εκεί στην Ερέτρια πίστεψαν αυτό που λέει "όποιος δεν είναι Ερετριανός, δεν θα έχει σχέση με την ομάδα"!!! Ξεχνάνε εύκολα εκεί στην Ερέτρια και τώρα πληρώνουν αυτό ακριβώς. μακάρι να τα καταφέρουν.
- Στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν θ΄ ασχοληθούν από τώρα με τις εκλογές του Φεβρουαρίου, αφού όπως λένε, δουλεύουν εδώ και χρόνια για το ποδόσφαιρο και όλοι γνωρίζουν την προσφορά του κυρίου Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του.  Πάντως το διασκέδασαν αρκετά στην ΕΠΣΕ, αφού μετά τα όσα γράψαμε για γυναίκα η οποία προσπαθεί να ετοιμάσει αντίπαλο ψηφοδέλτιο.
- Μεταγραφάρες ετοιμάζουν στον ΕΥΒΟΊΚΟ Αγίου Νικολάου, αφού ο κ. Βασίλης Ταρνανάς θέλει την ομάδα πρωταθλήτρια και στην Α΄ Κατηγορία. Λένε πως στην ομάδα θα πάει και αμυντικός ο οποίος αγωνιζόταν στον ΛΗΛΑ.
- Διαβάσαμε αυτό που έγραψε ο κ. Αβερκιάδης για την ΑΕΚ Χαλκίδας και ευχόμαστε ότι γίνει να είναι για το καλό της ομάδας.