Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

«Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ»

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ                                          
ΓΕΝΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ &    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Χαλκίδα  19  Οκτωβρίου  2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ:
«Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ»
ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα  Εύβοιας, επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας/Σκύρου, ενημερώνει τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι, σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) και στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους ....
Απόρους (TEBA/FEAD) πραγματοποιεί Διημερίδες με θέμα « Η Υπερχρέωση και η Αντιμετώπιση της» στη Χαλκίδα και στα Ψαχνά.
Η δράση απευθύνεται στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, και θα υλοποιηθεί την Τρίτη 30/10/2018, 09.00 πμ-17.00 μμ & την Τετάρτη 31/10/2018, 09.00 πμ - 17.00 μ.μ
Χαλκίδα, στην αίθουσα  Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. ( Ε΄ ΚΑΠΗ), Καμάρες (πλησίον Γηροκομείου)
Ψαχνά στην αίθουσα Δημαρχείου, Αβάντων 18, 1ος όροφος
Το πρόγραμμα της διημερίδας «Η Υπερχρέωση και η Αντιμετώπιση της», συνολικής διάρκειας 16 ωρών, αποβλέπει  στον συστηματικό και εξαντλητικό τρόπο καταγραφής και παρουσίασης των χρηματοπιστωτικών προϊόντων, των διαδικασιών διαχείρισης του οικογενειακού προϋπολογισμού και των καταστάσεων υπερχρέωσης.
Για Δηλώσεις Συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε έως την Δευτέρα 29/10/2018: 
Χαλκίδα: Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Μπενέτου Ευθυμία Τηλ.:2221079752
Ψαχνά: Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Διονέλη Μαρία Τηλ.: 2228350243
Στις παραπάνω Διημερίδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ωφελούμενοι ΤΕΒΑ που είναι εγγεγραμμένοι στους Δήμους Ερέτριας για την Διημερίδα της Χαλκίδας & του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ Άννας για την Διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στα Ψαχνά.
Αντίστοιχες Διημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο Αλιβέρι, την Κάρυστο και την Ιστιαία. Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα ενημερωθούν οι ωφελούμενοι για την ακριβή ημερομηνία και ώρα.