Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η αλήθεια

Εμείς εδώ στο apopsignomi.blogspot.com έχουμε συνηθίσει σε κάποιες πρακτικές και δεν μας ενοχλεί η συμπεριφορά κανενός. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακολουθεί την δική του πρακτική, αλλά είναι άδικο να υποτιμά την δική μας νοημοσύνη.
Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε να μας υποτιμούν ή να υποβαθμίζουν την δική μας μικρή έστω προσφορά στην προσπάθεια να πιάσουν τους στόχους.
Λυπούμαστε ειλικρινά, αλλά δεν θα αντιδράσουμε όπως θα έπρεπε.
Εμείς δεν θέλουμε ΖΗΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ, ούτε ν΄ ακούσουμε ευχαριστώ από κανέναν.
Δεν δεχόμαστε όμως να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να....
μην εκτιμούν την δική μας βοήθεια στις όποιες δυσκολίες.
Δεν θα πάμε στο μακρινό παρελθόν. Θα γράψουμε απλά πράγματα και θα το κλείσουμε εκεί το θέμα.
- Για την  ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ οι θέσεις μας ήταν πάντα καθαρές και τις γράφαμε δημόσια. Παρεξηγηθήκαμε από πολλούς και βοηθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, γράφοντας την άποψή μας.
Θα θυμόσαστε ΟΛΟΙ την ιστορία της περιόδου των τελευταίων εκλογών, όταν τα ΜΜΕ δήλωναν ουδέτερα και κάποια στο παρασκήνιο μόνο ουδέτερα δεν ήταν, αλλά είχαν και υποψηφίους κόντρα στο ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου. Σήμερα όλοι αυτοί παριστάνουν τους κολλητούς του ΔΣ της ΕΠΣΕ για να κάνουν την δουλειά τους. Στην περιπέτεια του Γιάννη Παπακωνσταντίνου ξέρετε όλη την θέση μας, αλλά και την θέση των άλλων.  Κι όμως αυτοί οι άλλοι είναι οι καλοί κι εμείς στην γωνία. Γνωρίζζουν και οι πέτρες την δημόσια θέση μας στο θέμα του "διορισμού" του κυρίου Ψαθά στην θέση του προέδρου της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και την θέση των άλλων. Σήμερα ΟΛΟΙ μιλούν για μια ακέφαλη ΕΠΣΕ και όλα να είναι στον αυτόματο πιλότο. Ας είναι καλά.
- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δικαιωθήκαμε σε όλα, αλλά αυτοί που κουκούλωναν τα πάντα, παριστάνουν τους καλούς με την κάθε διοίκηση και αυτοί οι οποίοι οικονόμησαν από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βγαίνουν κάθε φορά και μας μιλάνε για τα δικά τους κατορθώματα και τις μαλακίες των άλλων. Για τις δικές τους μαλακίες δεν θα μιλήσουν ποτέ. Ας είναι κι αυτοί καλά.
- Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ, είναι πολλοί αυτοί που ήταν πρώτοι στα πανηγύρια και όχι μόνο, αλλά ήταν απόντες στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ν΄ ανέβει κατηγορία. Είναι πολλοί αυτοί που βγαίνουν και λένε πως έβαλαν πλάτη για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά θέλουν να πούνε πως έβαλαν το χεράκι τους στο μέλι. Δεν περιμέναμε εμείς κάτι, αλλά όχι να τρώμε την αχαριστία στην μούρη. Όποιος έχει να πει κάτι να το πει δημόσια για να πάρει απαντήσεις. Οι παρατρεχάμενοι, μόνο κακό έκαναν στην ομάδα και προσωπικά στον πρόεδρό της κύριο Κοντσιλίδη. Να ευχηθούμε τα καλύτερα και σ΄ αυτούς.
- Για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών τι να γράψουμε; Σεβόμαστε και ΄με το παραπάνω τους κυρίους Στούπα, Γκαλούφα, Σίδερη, Πριόνα και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουμε άποψη γι΄ αυτούς. Πρέπει όμως να μην ξεχνάμε τι ειπώθηκε και τι γράφτηκε γι΄ αυτούς τους ανθρώπους, από τότε που παραιτήθηκαν από τον ΗΡΑΚΛΗ μέχρι την ώρα που επανήλθαν στην διοίκηση. Δεν θα τα θυμίσουμε γιατί τα ξέρουν όλοι. Όλοι επίσης ξέρουν τον δικό μας ρόλο και την δική μας στάση, όλο αυτό το διάστημα.
Όλοι θα πρέπει να ξέρουν πως για να φτάσεις σ΄ έναν στόχο, υπάρχει το παρασκήνιο και το προσκήνιο. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν την λάντζα και αυτοί οι οποίοι είναι πάντα στον αφρό και απλά απολαμβάνουν τις επιτυχίες. Εμείς θα στηρίζουμε πάντα αυτούς τους παράγοντες, έστω κι από μακριά, μόνο και μόνο για να μην ενοχλούμε κανέναν.
- Για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού δεν έχουμε να γράψουμε κάτι το ιδιαίτερο. Εκεί όποιος έχει το ψώνιο να γίνει παράγοντας, ανοίγει την πόρτα και μπαίνει. Εμείς σ΄ αυτό το σύστημα είμαστε απέναντι και θέλουμε έναν ΛΗΛΑ του Βασιλικού, ο οποίος δεν θα σκύβει το κεφάλι σε αυτούς που δεν έχουν αλλού στέγη και γαντζώθηκαν στην καρέκλα τους. Την απάντηση θα την δώσει η πορεία της ομάδας.

Ας κλείσουμε το θέμα εδώ μ΄ ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Κανείς δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντί μας και κανείς δεν έχει λόγο να μας ζητήσει έστω μια απλή συγνώμη. Όλοι έκαναν τις επιλογές τους και θα κριθούν γι΄ αυτές.
Η δική μας επιλογή είναι επίσης καθαρή.
Μακριά κι αγαπημένοι.
Τίποτα στα κρυφά. Όποιος θέλει κάτι από εμάς, θα πρέπει ν΄ ακολουθήσει την οδό της συνεργασίας.
Μόνο έτσι για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε όλη την λάντζα και κάποιοι τετραέξυπνοι να παριστάνουν 'τους Θεούς".