Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Δυστυχώς ξεφύγαμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δυστυχώς ΟΛΟΙ έχουμε ξεφύγει και έχουμε ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές.
Φτάσαμε στο σημείο ως άνθρωποι της ενημέρωσης να θέλουμε να επιβάλλουμε κάποια πρόσωπα ως υποψηφίους δημάρχους ή βουλευτές ή Περιφερειάρχες ή δεν ξέρουμε τι άλλο, χωρίς να σεβόμαστε τίποτα.
Είναι φανερό πως κάποια συμφέροντα έχουμε ή κάποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούμε.
Φτάσαμε σε επίπεδο μηνύσεων και αγωγών και δεν ξέρουμε τι άλλο θα προκύψει, μέχρι την ώρα της κάλπης.
Θα γράψουμε κάποια πράγματα και θα θέλαμε να μην....
παρεξηγηθούμε.
Κάποιοι από αυτούς που λένε και γράφουν εναντίον της κυρίας Βάκα ή του κυρίου Σπανού ή του κυρίου Ζεμπίλη και πιστεύουν πως υπάρχει κόσμος ο οποίος τους πιστεύει και τους ακολουθεί, ξεχνούν πως τα πρόσωπα αυτά είναι εκλεγμένα από τον λαό και όχι διορισμένοι από κάποιον.
Ξεχνούν επίσης πως όταν οι ίδιοι, αυτοί δηλαδή που σήμερα γράφουν εναντίον της κυρίας Βάκα και των κυρίων Σπανού και Ζεμπίλη, πάτωσαν όσες φορές ήταν κάπου υποψήφιοι.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να πιστεύεις πως μπορείς να πείσεις τους αναγνώστες ή τους ακροατές σου για λογαριασμό τρίτων, όταν δεν μπόρεσες να τους πείσεις για τον εαυτό σου;
Το αν έχουμε έναν αγώνα διαπλοκής ή όχι, αυτό ο κάθε πολίτης το κρίνει. κανείς αναγνώστης και κανείς ακροατής δεν είναι πρόβατο για να θέλει τον τσομπάνη του.
Ψυχραιμία λοιπόν.  Δεν συμφωνούμε με τις μηνύσεις και τις αγωγές, αλλά αν κάποιος συκοφαντεί και δεν επανορθώνει δημόσια, ας πρόσεχε.
Η κυρία Βάκα έχει μια καθαρή διαδρομή στα κοινά και είναι η πρώτη σε σταυρούς εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος.
Ο κ. Σπανός ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και είναι εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης.
Ο κ.Ζεμπίλης  ήταν 8 χρόνια εκλεγμένος δήμαρχος Χαλκιδέων και είναι εκλεγμένος επικεφαλής Δημοτικής παράταξης.
Ποιοι είναι αυτοί που είναι ισχυρότεροι από τους πολίτες οι οποίοι με την ψήφο τους τίμησαν την κυρία Βάκα, τον κύριο  Σπανό και τον κύριο Ζεμπίλη;
Κλείνοντας θα γράψουμε την  απόψή μας η οποία θέλει την κυρία Βάκα νε κερδίζει τις δημοτικές εκλογές και να είναι δήμαρχος Χαλκιδέων, τον κ. Σπανό να κερδίζει τις Περιφερειακές εκλογές και να είναι Περιφερειάρχης και τον κύριο Ζεμπίλη να είναι βουλευτής Εύβοιας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.