Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Φαίνεται πως οι δυσκολίες στην ζωή σου δίνουν την ευκαιρία να ξεχωρίσεις πολλά και πάνω απ΄ όλα να ξεχωρίσεις και τους ανθρώπους σε γνωστούς, φίλους και απλά περαστικούς.  Αυτό είναι καλό και έτσι πρέπει να λέμε κι ένα ευχαριστώ στον Θεό, για τις δοκιμασίες που μας στέλνει.
- Ηρεμία στο στρατόπεδο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και είναι φανερό πως οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ της ομάδας, δεν ακολούθησαν τα βήματα άλλων και συνεχίζουν. Μπράβο τους και να ξέρουν πως κανείς δεν χάνει το δίκιο του, κάνοντας υπομονή και ....
δίνοντας ευκαιρίες. Την Κυριακή θ΄ αντιμετωπίσουν μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα υποδεχθούν το ΑΙΓΑΛΕΩ στο Στάδιο της Χαλκίδας και η εμπειρία που θα αποκτήσουν είναι σημαντική. Φανταστείτε πόσο σημαντικό θα είναι και το να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
- Συγνώμη, αλλά δεν το ξέραμε. Όλοι ψάχνουν να βρούνε πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσει η ομάδα στις 10 πρώτες αγωνιστικές και μέλη της διοίκησης μιλούν για πρώτη 5ντάδα, ενώ στην αρχή μιλούσαν για 4άδα!!! Αν κάθε 3 αγωνιστικές προσθέτουν και μια θέση, δηλαδή 6άδα, 7άδα κλπ, στις αρχές του 2019 θα μιλάνε για 4άδα από το τέλος. Κοιτάξτε πως θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και αφήστε τις μαγκιές.
- Μετά από 2 - 3 αγωνιστικές, θα γράψουμε κάποια πράγματα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας. Οι δύο ομάδες θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για παραμονή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Χρόνος υπάρχει και σίγουρα θα υπάρχει και τρόπος.
- Το Σάββατο τα μάτια και τ΄ αυτιά όλων θα είναι στην ΑΡΤΑΚΗ, εκεί που θα συναντηθούν ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Δυνατός αγώνας μεταξύ ομάδων που φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και ευχόμαστε να μην υπάρξουν νεύρα στον αγωνιστικό χώρο ΄και στην κερκίδα.
- Προκλητικός ο Θοδωρής ο οποίος μας είπε πως την Κυριακή στο γήπεδο θα έχει ένα ταψί μπουγάτσες!!!! Θοδωρή πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί αλλά το βλέπω δύσκολο  Πάντως τις μπουγάτσες κάποια στιγμή θα τις φάμε. Να ξέρεις πάντως πως ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ  θα σηκώσει κούπα η οποία θα είναι γεμάτη μπουγάτσες!!!!
- Την καλημέρα μας στον προπονητή κύριο Τάκη Σπυρόπουλο, του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα θέλαμε να τον δούμε στα γήπεδα της Εύβοιας. 
- Ραδιοφωνατζήδες ηρεμήστε. Υπάρχει πάντα το χειρότερο και γι΄ αυτό σεβαστείτε αυτό που έχετε σήμερα. Θα σας απαντήσουμε σήμερα.
- Ξαφνικά κάποιοι αγάπησαν και λένε πως στηρίζουν τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη!!! Ξεχνούν πολύ εύκολα φαίνεται. Εμείς πάντα γράφαμε τα καλύτερα για τον κύριο Αναγνωστάκη, αλλά μέχρι την ώρα που συνεργάσθηκε με τους μπαχαλάκηδες. Ο ίδιος ξέρει πως αυτή είναι η αλήθεια και αυτό μας φτάνει. Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και θα το δείτε όλοι.
- Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η επόμενη κυβέρνηση και αυτό το λένε και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Ποια γαλάζια στελέχη θα δηλώσουν αντάρτες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, μπροστά σ΄ αυτό το δεδομένο; Υπάρχουν στελέχη που θέλουν ν΄ αυτοκτονήσουν πολιτικά; Όσο γι΄ αυτούς που πρόδωσαν κάποια στιγμή την παράταξη, ας μη μας κάνουν φροντιστήριο κομματικό.