Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Σήμερα είναι μέρα για ποδόσφαιρο. Δεν κάνετε που δεν κάνετε κάτι μερικοί και αφού δεν πάτε ούτε για ψάρεμα, πάτε σε κάποιο γήπεδο να δείτε μπαλίτσα να στηρίξετε την ομάδα σας και να πληρώσετε το εισιτήριο ώστε να υπάρχει και κάποια οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
- Όλα τα είχαμε ακούσει το ακούσαμε και αυτό. Ποδοσφαιριστής πήγε στον εισαγγελέα την διοίκηση ομάδας επειδή δεν του έδιναν το δελτίο να πάει σε άλλη ομάδα!!! Τελικά ανακοινώθηκε ως μεταγραφή. Άλλα κόλπα.....
- Διαβάστε κι αυτό.... Έχεις έναν ποδοσφαιριστή, στον οποίο δεν έχεις να του....
δώσεις κάποια προκαταβολή για να μείνει στην ομάδα και σου ζητάει το δελτίο για να φύγει. Του ζητάς 1.000 ευρώ για να το δώσεις. Σου τα φέρνει και παίρνει το δελτίο του. Λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος μαθαίνεις πως δεν τα πάει καλά με την ομάδα που πήγε και του ζητάς να επιστρέψει. Η νέα του ομάδα σου ζητάει 1.500 ευρώ για να δώσει το δελτίο του και ενώ έχεις απλήρωτο τον προπονητή και άλλους, τα μαζεύεις, τα δίνεις και μέσα στην τρελή χαρά ανακοινώνεις την μεταγραφή!!! Συγνώμη, αλλά μήπως κάποιοι πρέπει τελικά να πάτε για ψάρεμα και ν΄ αφήσετε αυτά τα κόλπα;
- Τι έγινε κυρίες και κύριοι; Τελικά κάνατε μια τρύπα στο νερό στο θέμα του υποψηφίου για τον Δήμο Χαλκιδέων; Τελικά δεν χάσατε εσείς. κέρδισε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άρχισε να βρίσκει το δρόμο του το κόμμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να μην κάνει συμβιβασμούς σε θέματα αρχής. Μπάκας και Καθαροσπόρης δεν είναι μικρά παιδιά και δεν είναι δυνατόν να κάνουν λάθη στην συνέχεια. Συμβουλές δεν είμαστε σε θέση να τους δώσουμε, αφού ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν. Μια συμβουλή θα δώσουμε σε όσους θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Έχουν υποχρέωση να στηρίξουν με δημόσια δήλωσή τους,τους υποψηφίους που στηρίζει το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν δεν το κάνουν τότε δεν έχουν θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Ας πάνε αλλού. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους θέλει όλους, αλλά πρέπει να σεβαστούν τις αποφάσεις. Στην Περιφέρεια η ΝΔ στηρίζει Φάνη Σπανό, στον Δήμο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου. Ας μην μπερδευτούν κάποιοι.
- Κάτι μας λέει πως στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα έχουμε 5 - 8 ΑΣΣΟΥΣ, 0 - 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ και 0 - 3 ΔΙΠΛΑ. Έξυπνους αναγνώστες έχουμε, οπότε δεν θα χρειαστεί να αναλύσουμε τις προβλέψεις.
- Λύσσα σας έπιασε με το θέμα του προβληματισμού Κασομούλη για τους αγώνες που θα πάει την Κυριακή και όχι για τον αγώνα του Σαββάτου ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Όπως μας είπε μέλος της Επιτροπής κάποιος εξέφρασε την επιθυμία να είναι την Κυριακή μαζί με τον κ. Κασομούλη αφού δίπλα του αισθάνεται ασφάλεια!!!! Στο γήπεδο των Ελληνικών και στον αγώνα  ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ Γ΄ Κατηγορίας σφυρίζει ο Κασομούλης με βοηθούς τους κυρίους ΣΟΦΙΟΥ και ΝΤΟΒΟΛΗ στις 11:30 και στις 15:00 πάει στο γήπεδο Γουβών όπου σφυρίζει ο κ. Σοφίου με βοηθούς τους κυρίους Κασομούλη και Ντόβολη.
- Πήραμε ένα μήνυμα από το Αλιβέρι και μας λένε πως αν δεν πάμε την Κυριακή θα χάσουμε!!!! Τι θα χάσουμε κύριοι; Το μήνυμα λέει πως ο κ. Σαλεμής ετοιμάζει ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΟΥΒΛΑΣ!!!!!! Θοδωρή παίζεις με την υγεία μας και τα αισθήματά μας για την μπουγάτσα. 

- Καλό Σαββατοκύριακο