Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Αγώνες στίβου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ 2019"

Καλοί οι αγώνες και πρέπει να συνεχιστούν, αλλά να διεξαχθούν σε ώρες κατάλληλες, αφού πρώτα το Στάδιο αποκτήσει φωτισμό.
Οι άνθρωποι του Γυμναστικού Νεάπολης Χαλκίδας κάνουν ότι μπορούν, αλλά από την επόμενη φορά, θα πρέπει να βοηθηθούν από την Περιφέρεια, τον Δήμο και τις επιχειρήσεις της Χαλκίδας, ώστε να έρθουν ...
στους αγώνες αθλητές/πρωταθλητές και να δώσουν άλλη αίγλη στους αγώνες.
Και κάτι σημαντικό. Αυτοί που παρακολουθούν τους αγώνες, θα ήθελαν ν΄ ακούνε τις επιδόσεις του κάθε αθλητή και αυτό είναι εφικτό, αφού η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά.
Δεν είναι δυνατόν να είσαι στην κερκίδα και ν΄ ακούς συνεχώς να σου λέει ο κύριος που παρουσιάζει τους αγώνες να χειροκροτάς!!!
Δεν είναι δυνατόν την ώρα που υπάρχει σε εξέλιξη αγώνας δρόμου, να γίνεται απονομή μεταλλίων και να μην ακούς κάτι για τον αγώνα!!!
Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεις αγώνες να είσαι στον τερματισμό και να ζητάς το χειροκρότημα για αθλητή που ήρθε 4ος ή 5ος επειδή σου είπανε από την κερκίδα πως πρώτος είναι ο Αλέξανδρος!!!!
Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεις αγώνες στίβου και να μιλάς για άσπρους και μαύρους αθλητές!!!!
Επειδή γνωρίζουμε από κοντά και καλά την προσπάθεια των ανθρώπων του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και προσωπικά του προπονητή κυρίου Κώστα Μαρκόπουλου, γράφουμε κάποιες διαπιστώσεις μας, ώστε την επόμενη φορά όλα να είναι καλύτερα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
για τ΄ αποτελέσματα από τους αγώνες στίβου 
"ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ 2019"