Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Πλησιάζει η ώρα της κάλπης και η κυβέρνηση θέλει να τα δώσει όλα, αλλά δεν έχει τίποτα να δώσει και μοιράζει υποσχέσεις για το 2022!!!!!  Οι Συριζαίοι είναι αλήθεια πως έχασαν τον μηχανοδηγό που ήταν ο Πάνος Καμμένος και έτσι το τρενάκι είναι εκτός γραμμής και φέρνει στροφές στην Κουμουνδούρου. Τώρα ...
που μπήκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η Παπακώστα, ο κ. Κουτσούμπας να σταματήσει να λέει πως δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο ΣΥΡΙΖΑ. Κύριε Κουτσούμπα δεν είναι αριστερά με Παπακώστα, Τέρενς, Παπαχριστόπουλο και τ΄ άλλα παιδιά;;;

- Όλοι χωράνε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αρκεί ΟΛΟΙ να υπηρετήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την προοπτική του. Οργάνωση Διοικητική, Οικονομική άνεση, Αγωνιστική διάθεση, Σχέδιο για την επόμενη 3ετία, Χαλκιδέικη  συμμαχία όπως είπε ένας σύντροφος ή καλύτερα συναγωνιστής!!!! 

- Η νέα Δημοτική Αρχή και προσωπικά η δήμαρχος κυρία Βάκα θα είναι στο πλευρό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, επειδή αγαπάει τον αθλητισμό κι επειδή ξέρει να κρατάει τον λόγο της. Δεν είναι σαν άλλους οι οποίοι αδιαφορούν και έβαλαν και τρικλοποδιές στην ομάδα.

- Τελικά τα παπαγαλάκια έχουν πλάκα με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ από την ΣΚΥΡΟ. Αναφέρουν ως υποστηρικτές του ακόμη κι αυτούς που ο ΣΥΡΙΖΑ τους κορόιδεψε στις Περιφερειακές εκλογές!!! Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου θα διαπιστώσουν πως δεν θα πάρει τα σταυρουδάκια που περιμένουν και φυσικά θα έχει τεράστια διαφορά από τους πρώτους.

- Όταν κάποιος σχεδιάζει και προγραμματίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα, πρέπει να φροντίσει ώστε να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Πάντως στο θέμα του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή κάναμε τις καλύτερες επιλογές και μακάρι ΟΛΟΙ να πάρουν το μήνυμα και να μην αρχίσουν τα κόλπα τους. Εμάς μας αρέσουν αυτά, αλλά να ξέρουν πως το σχέδιο δεν θ΄ αλλάξει για κανέναν λόγο.