Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.

- Εκτός ψηφοδελτίου ΝΔ ο Κώστας Μαρκόπουλος και αυτό ήταν λάθος. Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον κύριο Μαρκόπουλο να μην λειτουργήσει ενάντια στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς γράψαμε την άποψή μας και ενώ δεν είμαστε στην παρέα του, γράψαμε πως δεν θα ωφελούσε την ΝΔ το να μην είναι ο κ. Μαρκόπουλος....
στο ψηφοδέλτιο. Η απόφαση όμως είναι απόφαση και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το κόμμα μας. 

- Μας έχουν ζαλίσει με το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Κύριοι, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να παίξουμε κάποιο παιχνίδι. Πάμε καθαρά, με πρόγραμμα, με σχέδιο και με προοπτική για έναν άλλο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος δεν θα μικρύνει για το χατήρι κανενός. 

- Καθαρή η θέση μας για τις Εθνικές Εκλογές. Ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και βάζουμε σταυρό στον Θανάση Ζεμπίλη. Μπορεί αυτό να ενοχλεί κάποιους, αλλά έτσι είμαστε εμείς. Ούτε ουδέτεροι, ούτε καλοί με όλους......

- Οι μεταγραφές δεν άρχισαν, αλλά άρχισαν οι κωλοτούμπες;;;; Ή αυτός ή εμένα ξεχάστε με  είπε, αλλά μάλλον κάτι άλλαξε, εκτός κι αν έχουμε λάθος πληροφόρηση.

- Ποιος υποψήφιος Βουλευτής θα σαρώσει στις Εθνικές Εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων;;;  Ένας είναι και θα στηριχθεί από όλους τους αυτοδιοικητικούς!!!!

- Ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, έτοιμοι να υπογράψουν σε ομάδα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με στόχο να την οδηγήσουν ψηλά. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο σ΄ αυτούς και όλα θα πάνε καλά.