Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Του Αγίου Πνεύματος σήμερα, αλλά ας μην το αναλύσουμε αυτό. Ας ευχηθούμε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους αυτούς που μας θεωρούν χαζούς, ηλίθιους ή δεν ξέρουμε τι άλλο.  Διαβάστε παρακάτω και θα...
καταλάβετε.

- Ο κύριος από την Σκύρο που είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μας λέει πως πρέπει να τον ψηφίσουν ΟΛΟΙ κι ας είναι του ΚΚΕ, της ΝΔ, του ΚΙΝ.ΑΛ ή ψηφοφόροι άλλων κομμάτων!!! Να τον ψηφίσουν λέει γιατί είναι τόσο καλός που θα σώσει την ΕΎΒΟΙΑ, αν θα μπει στην Βουλή!!! Μεγάλε μήπως έχεις ξεφύγει τελείως; Επειδή κατάλαβες πως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ της Εύβοιας δεν θα σου δώσουν σταυρό, ψάχνεις για μαλάκες;  Κάνε όσα δωράκια θέλεις στα παπαγαλάκια, αλλά την απάντηση θα την βρεις στην κάλπη.

- Καλημέρα στους ξενύχτηδες αλλά τι να λέμε τώρα, αφού θα ξυπνήσουν στις 12:00 το μεσημέρι. Έφαγαν καλά, ήπιαν πολλά, χόρεψαν αρκετά και τώρα όταν ξυπνήσουν θ΄ αρχίσουν να έχουν το μυαλό τους στο επόμενο πανηγύρι.  

-  Τρέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές για τον σταυρό προτίμησης και από όλους εισπράττουν ένα τεράστιο χαμόγελο και ένα ΝΑΙ. Αυτό όμως δεν είναι δυνατόν να συμβεί και κάποια στιγμή οι υποψήφιοι πρέπει να το καταλάβουν. Θα πρέπει επίσης να καταλάβουν δεν θα εκλεγούν 5 - 10 από κάθε ψηφοδέλτιο, αλλά το πολύ 2 - 3 από κάποια και κανένας από τα περισσότερα.

- Αυτή η φωτογραφία των κυρίων Γεωργάκα και Βάγια κάτι θέλει να μας πει και ελπίζουμε πως σήμερα θα μας φωτίσει ο Θεός μέρα που είναι και θα πιάσουμε το μήνυμα. Άλλος λέει πως θα συνυπάρξουν στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και θα έχουν στόχο το πρωτάθλημα, άλλος λέει πως ετοιμάζουν ψηφοδέλτιο για τις επόμενες εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και πολλά άλλα. Εμείς δεν πιστεύουμε τίποτα και θα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα.

- Στην Τριάδα μέσα στο κέντρο έγινε χαμός χθες αφού είχαν φροντίσει γι΄ αυτό το "ΚΑΦΕΣΤΩΣ" και η ταβέρνα "ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ".  Μάθαμε πως υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι δεν άφησαν τραπέζι για τραπέζι χωρίς να περάσουν και να χαιρετήσουν τις παρέες.

- Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος, όταν φτάνει στο σημείο να ρωτάει έναν πατέρα  πόσα πλήρωσε σε κάποιον άλλον, για να βοηθήσει την κόρη του να εκλεγεί;;;;;  Καλέ μας άνθρωπε, υπάρχουν κι αυτοί που έχουν φίλους οι οποίοι και τους βοηθάνε και δεν πληρώνουν ούτε κάνουν δωράκια, όπως εσύ και οι φίλοι σου.

- Σήμερα σταματάμε εδώ τις αναρτήσεις, αφού αυτό κάνουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα. Αν έχουμε κάτι σημαντικό και το οποίο δεν μπορεί να περιμένει θα το ανεβάσουμε.
Χρόνια σας πολλά και καλή φώτιση.