Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Πιέζουν τον Μαρκόπουλο...

Αναμενόμενο ήταν, αλλά δεν το περιμέναμε να το κάνουν  τόσο φανερά και ξεδιάντροπα.
Θεωρούν πως μπορούν να πιέσουν και να οδηγήσουν τον κύριο  Κώστα Μαρκόπουλο προς λάθος κατεύθυνση. προσπαθούν να πείσουν πως φταίει ο Ζεμπίλης, ο Αργύρης και ο Μανώλης για το κόψιμο του Μαρκόπουλου και καθόλου ο Κεδίκογλου!!!!
Απίστευτοι τύποι, αλλά δεν πείθουν κανέναν.
Ο κύριος Κεδίκογλου είναι αυτός ....
που δεν ήθελε τον κ. Μαρκόπουλο για τους γνωστούς λόγους, όπως γνωστές είναι και οι δηλώσεις του για τα όσα του είχε δημόσια καταλογίσει ο κ. Μαρκόπουλος για συμφέροντα κλπ.
Τι κάνουν τώρα τα παπαγαλάκια;
Αφού δεν έχουν τώρα αντίπαλο τον Μαρκόπουλο, με την λάθος απόφαση Μητσοτάκη, προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα με τους Ζεμπίλη, Αργύρη και Μανώλη για να μην πάθει καμιά λαχτάρα ο κ. Κεδίκογλου!!!
Εμείς εξακολουθούμε και πιστεύουμε πως ο κ. Μαρκόπουλος ξέρει καλύτερα από τον καθέναν μας τι συνέβη και θα κάνει αυτό που πρέπει. Θα μιλήσει με ονόματα, χωρίς να βλάψει το κόμμα και φυσικά πιστεύουμε πως θα είναι δίπλα στους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους με όλες του τις δυνάμεις.
Ο κύριος Μαρκόπουλος δεν είναι ούτε τυχαίος, ούτε χθεσινός και θα στείλει αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε "ΣΕΧΤΑ" πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, σε μία ακόμη ήττα, αφού την πρώτη την αφιέρωσε στον κύριο Παγώνη.