Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και αρχίστε πλέον να μετράτε τις μέρες μέχρι να φτάσουμε στην κάλπη στις 7 Ιουλίου 2019. Η ψήφος των πολιτών είναι πλέον αυτή που μετράει και όχι τα ψέματα των πολιτικών.. Ο Τσίπρας με τις πλάτες Καμένου εξαπάτησε πολιτικά τον λαό και προσπαθεί να τον μάθει να ζει με επιδόματα και ταυτόχρονα να πληρώνει για τα παιδιά τους ....
και τους κολλητούς τους. Οι βολεμένοι προσπαθούν να πείσουν τον λαό να μάθει να ζει με 300 ευρώ και αυτοί να παίρνουν 5.000 ευρώ και να κάθονται. Μαυρίστε τους και στείλτε δυνατό μήνυμα.

- Εμείς κύριοι δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε θα τρομάξουμε από την "ΣΕΧΤΑ" επιχειρηματικών συμφερόντων και πολιτικών. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είχαμε υποχρέωση να ενημερώσουμε το κόμμα και τον πρόεδρο προσωπικά για όλους και για όλα. Αυτός αποφασίζει και σίγουρα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρόεδρε, από αύριο ο αγώνας θα έχει ονοματεπώνυμο και ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν θα κάνει λάθος στον σταυρό προτίμησης. Όποιος δημιούργησε θέμα με το ψηφοδέλτιο θα πάρει την απάντηση που πρέπει.

- Ο Θανάσης Ζεμπίλης αξίζει τον σταυρό προτίμησης αυτών που θα ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και καλούμε όλους τους αυτοδιοικητικούς να στηρίξουν τον πρώην δήμαρχο Χαλκιδέων.  Οι σταυροί δεν πάνε με κάποια μεταφορική στα ψηφοδέλτια, ούτε είναι πρόβατα να τα πηγαίνει ο βοσκός στο μαντρί. Ο κάθε σταυρός έρχεται από κάποιον ψηφοφόρο και ο Θανάσης Ζεμπίλης έχει πολλούς και καλούς φίλους οι οποίοι και θα τον στηρίξουν με πάθος. 

Η κυρία Ζωή υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ μας έστειλε δελτίο τύπου χθες και μας λέει πως για να καταπολεμηθεί η ξηρασία πρέπει να δημιουργηθεί ένας φορέας !!!!!!! Να βολέψουμε κάποιους δικούς μας ακόμη κυρά Ζωή;;;; Για ποια ξηρασία μιλάμε, όταν στην γειτονιά σου στο Δοκό επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ το νερό έφτασε μέχρι τα παράθυρα;;;  Θα γράψουμε αργότερα για το θέμα.

- Η νέα δήμαρχός μας η κυρία Βάκα, ούτε ξεχνά, ούτε αχάριστη είναι, ούτε και αφήνει στο περιθώριο τους συνεργάτες της. Σέβεται τους πάντες και καλό θα κάνουν ΟΛΟΙ να την σεβαστούν και να μην προσπαθούν, με επικοινωνιακά κόλπα να περάσουν μηνύματα. Ο καθένας θα πάρει την θέση, την οποία θα μπορεί να υπηρετήσει σωστά. Τα άλλα είναι φτηνά επικοινωνιακά κολπάκια.

- Σε λίγες μέρες είναι η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Υπάρχει μία πρόταση που θέλει την αλλαγή στον τρόπο διοίκησης και την εφαρμογή ενός άλλου μοντέλου και μάλλον και μια άλλη πλευρά η οποία θέλει να συνεχιστεί αυτό το μοντέλο που είχαμε μέχρι σήμερα. Η Γενική Συνέλευση θ΄ αποφασίσει για όλα και μακάρι εκεί να μην είναι 5 - 10 μέλη, αλλά πολύ περισσότερα.

- Καταδικάσθηκε λένε η κυρία Ζλακώνη για συκοφαντική δυσφήμιση προς το ΠΑΚΟΕ και πρέπει τώρα να πληρώσει 2.000 ευρώ και να ζητήσει συγνώμη. Το θέμα αφορούσε κάποιες μετρήσεις για τις παραλίες και το αν είναι καθαρά ή όχι τα νερά. Για το θέμα αυτό αθωώθηκαν και ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός. Προφανώς η κυρία \Ζλακώνη καταδικάσθηκε επειδή αναφέρθηκε σε ένα πάρε δώσε, το οποίο προφανώς και ο Δήμος δεν πήγε να το αποδείξει.  Να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα κυρίες και κύριοι. Η νέα Δημοτική Αρχή, αν το θέμα ξαναπάει στο ακροατήριο, θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην κυρία Ζλακώνη.