Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Γιατί έχουμε απορίες; Εμείς αποδεικνύουμε πως δεν έχουμε τίποτα εναντίον κανενός, αλλά διαφωνούμε με το σύστημα διοίκησης και λειτουργίας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Διαφωνούμε με τον τρόπο που όλες οι διοικήσεις ήθελαν να κάνουν παιχνίδι, όχι στο φως, αλλά μέσα από διαδρόμους δεν θα λέγαμε σκοτεινούς, αλλά με το να μην ....
θέλουν να πούνε την αλήθεια και να λένε μισόλογα.
Έτσι βγήκαν "ανίκανοι" Ταρνανάς, Καρυστινός, Τόλιας, Στούπας, Ελευθεριάδης, Τσαγκάρης, Αναγνωστάκης. Μίλερ και τώρα η κυρία Αϊνδιλή. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κανείς δεν ήταν ανίκανος. Λάθος τρόπο επέλεγαν για να διοικήσουν και μοιραία δεν τα κατάφερναν αφού οι άνθρωποι που υποσχόταν τους γύριζαν την πλάτη και όσοι δήλωναν φίλοι και συνεργάτες, κοίταζαν τον εαυτούλη τους.
Εμείς όπως ξέρετε ΟΛΟΙ, τους τα γράφαμε εδώ και χρόνια και τους τα λέγαμε από την συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 αλλά πίστευαν πως τα ήξεραν όλα και πως δεν είχαν να φοβηθούν τίποτα και είχαν δεδομένη την επιτυχία.
Εμάς ποτέ καμιά διοίκηση δεν μας κάλεσε ν΄ ακούσει τις προτάσεις μας και φυσικά ποτέ δεν μας ζήτησαν εξηγήσεις γι΄ αυτά που γράφαμε.
Εμείς δεν θ΄ αφήσουμε καμία απορία και θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και δηλώνουμε πως δεν περισσεύει κανείς..
Το προσκλητήριο είναι προς όλους, ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ν΄ αποκτήσει ισχυρό ΔΣ, προπονητές και ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και από την Εύβοια και φυσικά χορηγούς και διαφημιζόμενους οι οποίοι με χαρά θα ενισχύσουν την ομάδα.
Οι φορείς θα είναι ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα και δεν θα αδιαφορήσει κανείς, όσο κι αν αυτό φανεί παράξενο.
Όλα αυτά με μία προϋπόθεση. Ο Τεχνικός Διευθυντής με τους προπονητές θα έχουν την ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι και η διοίκηση θα υπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο για την ομάδα.
Γιατί άραγε υπάρχουν απορίες;
Η ομάδα δεν θ΄ αντιμετωπίσει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα για τα επόμενα 3 χρόνια.
Προπονητές και ποδοσφαιριστές κάθε μήνα θα έχουν τα οδοιπορικά τα οποία θα συμφωνηθούν και θα πρέπει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. 
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "αλλάζουμε" τα πάντα, εκτός από το όνομα, την φανέλα και την ιστορία της ομάδας.