Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Σπύρος Πριονας

Καλημέρα. 
Με μεγάλη λύπη διάβασα ότι η ομάδα Α. Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας της Εύβοιας.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν.... Πέρυσι 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος κάποιοι....
ζήτησαν την απομάκρυνση μου μαζί με του γενικού γραμματέα κ. ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ από την ομάδα διότι λέει έχουμε κάνει την ομάδα δικιά μας και δεν τη δίνουμε σε κανέναν αφού υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να την πάρουν αλλά να φύγουμε εμείς. Εγώ λοιπόν παραιτήθηκα εκείνη την στιγμή ο κύριος ΔΗΜΗΤΙΟΥ με τη λήξη του πρωταθλήματος.
Ήρθα στην ομαδα πριν 10 χρόνια αγωνίστηκα για να υπάρχει αυτή η ομάδα μέχρι σήμερα πέρασα απίστευτες στιγμές και συγκινήσεις ανοδους, υποβιβασμούς, μπαράζ, μέτριες χρονιές, χρονιές που μαζευόμασταν 11 παίχτες για να πάμε για μπάλα αλλά ημουν παρών για να υπάρχει αυτή η ομάδα και του χρόνου στα πρωταθλήματα όπως την πήραμε δηλαδή από τους προηγούμενες διοίκησεις.
Ρωτω λοιπόν τώρα αυτούς τους κυρίους που είναι οι μεγαλοπαραγοντες που ήθελαν την ομάδα χωρίς εμάς; παράγοντες του καφενείου αποδείχτηκαν. Παίξατε και χάσατε κύριοι. Καταφέρατε να μαυρισετε την ιστορία της ομάδος μετά από 41 χρόνια συνεχους παρουσίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδος κ. ΚΕΡΑΜΙΔΑ Ν. ο οποίος προσπάθησε η ομάδα να συμμετέχει και φέτος δηλώνοντας την αλλά τον άφησαν μόνο   πουλώντας τον οι παράγοντες του καφενείου.
Τελος για αυτούς που βρίσκονται στον πάτο και ξαφνικά πάνε να βγουν στην επιφάνεια παριστανοντας τον φίλο μπροστά και πίσω με θαβουνε θα τους πω ότι εγώ έβαλα ΛΕΦΤΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΔΕΝ ΠΉΡΑ και ο νοών νοειτω..........