Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ συμμετέχει στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής και ευχόμαστε να τα πάνε καλά.
Χθες στην παρουσίαση της φανέλας ακούσαμε την διοίκηση, ακούσαμε τον....
προπονητή και την εκπρόσωπο των κοριτσιών και ειλικρινά πιστεύουμε πως αν ισχύουν τα όσα είπανε έστω και κατά 50%, τότε θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.
Η διοίκηση δήλωσε  πως δεν έχει καμιά σχέση με το παρελθόν, το οποίο και κατάφερε να βάλει στην άκρη, ώστε να μην ξανασυμβούν όσα συνέβησαν.
Η διοίκηση των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ έχει στόχους, έχει φιλοδοξίες, πιστεύει στα κορίτσια και τις δυνατότητές τους και ζήτησε να κριθούν με επιείκια, αφού το πρωτάθλημα έχει δρόμο και είνι δύσκολο όπως είπε και ο προπονητής.
Η διοίκηση ζήτησε την βοήθεια της Δημοτικής & Περιφερειακής αρχής όχι σε χρήματα, αλλά κυρίως στο θέμα του γηπέδου και στις εκδηλώσεις.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πρόεδρος: Λεοντής Δήμος
Αντιπρόεδρος: Σωτηρίου  Στέφανος
Γενικός Γραμματέας: Λόγος Σπύρος
Ταμίας: Σιγανός Αλέξανδρος
Μέλος: Τάρλας Βασίλης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Νίκας Γιώργος

Γενικός Αρχηγός: Μιστρώτης Πέτρος
Γυμναστής: Πάντος Θεόδωρος 

Να ευχηθούμε τα καλύτερα στην ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και σε καμία περίπτωση να μην επαναληφθούν τα όσα συνέβησαν πριν από 3 - 4 χρόνια, με μέλη της διοίκησης και προπονητή, να είναι πρωταγωνιστές σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό.