Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Τα τύμπανα του πολέμου χτύπησαν και ο σουλτάνος έκανε ντου στην Συρία για να τελειώσει με τους Κούρδους. Δεν πιστεύουμε πως θα ξεμπλέξει εύκολα και θα χάσει πολλούς στρατιώτες. Οι Κούρδοι ξέρουν από ανταρτοπόλεμο και δεν....
θα τον αφήσουν σε ησυχία.

- Είχαμε αγώνες Κυπέλλου χθες  και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ κέρδισε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και τώρα θα αντιμετωπίσει τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.
Ο ΛΗΛΑΣ πήρε την πρόκριση στα πέναλτι μέσα στο Αλιβέρι και απέκλεισε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, ενώ τώρα θ΄ αντιμετωπίσει τον ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ κέρδισε τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ και τώρα θ΄ αντιμετωπίσει  τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κέρδισε την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ προκρίθηκε και τώρα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.

- Οφείλουμε να γράφουμε αλήθειες και να συγχαίρουμε ανθρώπους, ακόμη κι αν διαφωνούμε σε πολλά μαζί τους. Ένας από αυτούς είναι και ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, ο οποίος ζήτησε να πάει μάρτυρας υπεράσπισης του κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Κύριε Ψαθά προσωπικά στο θέμα αυτό σας βγάζουμε το καπέλο, γιατί τώρα μπήκατε μπροστά, ενώ άλλοι ευργετηθέντες ούτε που θυμήθηκαν να πούνε έναν καλό λόγο.

- Δεν θα γίνουμε ποτέ αχάριστοι και δεν ξεχνάμε ποτέ. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως θα γίνουμε ίδιοι και όμοιοι. Κύριοι, εμείς εδώ θα ήμαστε και θα σας χειροκροτήσουμε αν τα καταφέρετε αλλά  εσείς ξεχάσατε πως όταν ήσασταν στα κάτω σας, εμείς ήμασταν δίπλα σας.