Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και σήμερα πρέπει να έχετε πολλά νεύρα αν παρακολουθήσατε τις ομιλίες Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου στην Βουλή. Είαν πλάκα και οι δύο αφού έλεγαν πως δεν υπάρχουν στοιχεία για τον Παπαγγελόπουλο , ενώ αυτοί που κατηγόρησαν τον Σαμαρά, τον Λοβέρδο, τον Στουρνάρα,....
τον Βενιζέλο και τους άλλους, είχαν στοιχεία!!!!! Ο κ. Παπαγγελόπουλος  προσπαθούσε με αερολογίες να ρίξει συκοφαντίες προς άλλους δικαστικούς, αλλά δεν τον πιστεύει κανείς.

- Έχουμε ποδόσφαιρο σήμερα αφού στις 16:00 αρχίζουν οι αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πάει  ΑΙΔΗΨΟ, ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΛΗΛΑ, ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.

- Η διαιτησία περνάει κρίση και ευθύτατα λέμε πως λειτουργούν ως παρέες πλέον και δυστυχώς δεν μπορούν ούτε να το κρύψουν ή μπορεί και να μην θέλουν να το κρύψουν. Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, εμείς τα έχουμε γράψει όλα κι αν χρειασθεί δεν θα διστάσουμε να μιλήσουμε με ονόματα.

- Ο Αντώνης Τσαραντάνης ανέλαβε προπονητής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ειλικρινά του ευχόμαστε να πετύχει στο έργο του. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στον πάγκο της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και αυτή την φορά θα δούμε ν είναι υπηρεσιακός.