Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να έχετε την υγεία σας και να προσέχετε γιατί δεν πρέπει να τα περιμένετε όλα από τον Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος δεν είναι Τσίπρας για να σας πει πως θα σας προστατέψει και από τις ιώσεις, ούτε θα σας υποσχεθεί .....
δωρεάν και δημόσια υγεία, όπως έκανε ο Τσίπρας και πήγαινε στα ιδιωτικά!!!!

- Είχαμε μια ακόμη ισοπαλία στην έδρα της για την ΑΡΤΑΚΗ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτό δεν είναι καλό, αφού σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, με ισοπαλίες δεν σώζεις την παρτίδα. Το 0 - 0 με τον ΑΙΟΛΙΚΟ άφησε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα την ΑΡΤΑΚΗ και τώρα την Κυριακή θα υποδεχθεί τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ  έχει δύο ισοπαλίες με ΡΟΔΟ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ και δεν έχει παίξει με τον ΑΙΟΛΙΚΟ. Θέλει προσοχή αυτός ο αγώνας και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πρέπει να κερδίσει.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχασε στο Αλιβέρι και φυσικό είναι να χαμογελάει. Ήταν περισσότερο ομάδα σε αυτόν τον αγώνα και έφερε στα μέτρα του τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Οι γηπεδούχοι φοβήθηκαν, έπαιξαν πολύ σφιχτά και αυτό ήταν λάθος. Η εμπειρία των ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΗ κέρδισε την ατολμία του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ. Αν οι γηπεδούχοι πήγαιναν στο γρήγορο παιχνίδι και περισσότερη επίθεση, μάλλον θα είχαν καλύτερη τύχη.

-  Στην Νέα Λάμψακο είχαμε επεισόδια στην κερκίδα και αυτό δεν τιμά κανέναν. Υπήρχε παρατηρητής στο γήπεδο και πιστεύουμε πως θα ενημερώσει την ΕΠΣΕ για όσα συνέβησαν. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισε, πήρε τους 3 βαθμούς και άφησε στα χαμηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια να ξέρουν πως μόνο κακό κάνουν στις ομάδες τους και δεν είναι σωστό να βγάζουν τ΄ απωθημένα τους στα γήπεδα.

- Λυπούμαστε αλλά όταν θελήσουμε με κάτι να παίξουμε θα το αποφασίσουμε εμείς και θα επιλέξουμε εμείς το παιχνιδάκι που θα παίξουμε. Υπάρχουν πάντως πρόθυμοι για να παίξουν αυτά που θέλετε και καλά κάνατε και τους επιλέξατε. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.