Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να έχετε πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που πολλοί δήθεν αγαπάνε τα παιδιά, αλλά μόνο με ανακοινώσεις. Οι πράξεις τους άλλα δείχνουν. Δεν θα γράψουμε...
λεπτομέρειες, γιατί θα ενοχλήσουμε πολλούς από αυτούς που νοιάζονται δήθεν.....

- Δεν απαντάμε σε μηνύματα ανθρώπων οι οποίοι για κάποιο λόγο, μας λένε πως δεν τους κάναμε ούτε τηλεφώνημα, ενώ ξέρουν πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Εμείς δεν τσιμπάμε με αυτά που γράφουν τα παπαγαλάκια. Εμείς αποδείξαμε πως ξέρουμε να κρατάμε αποστάσεις και φυσικά δεν θα φορτώσουμε σε κανέναν το παραμικρό. Κάνουν τις επιλογές τους και στο τέλος θα καταλάβουν αν έκαναν το σωστό ή το λάθος.

- Χθες είχαμε τα τεστ των διαιτητών αλλά και συζήτηση με την επιτροπή και την ΕΠΣΕ. Πάντως ένας διαιτητής έχει βάλει στόχο να υπάρξουν στο μέλλον πολλές κυρίες στην διαιτησία. Πείθει κυρίες να πάρουν μαθήματα διαιτησίας και είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει έτσι, θα κάνει την διαιτησία της Εύβοιας, γυναικεία υπόθεση.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα επιστρέψει στις καλές μέρες κάτω από προϋποθέσεις. Η επιπολαιότητα κάποιων, αλλά και η απειθαρχία κάποιων άλλων, έχουν δημιουργήσει μια άσχημη κατάσταση και θα δούμε αν μπορεί ν΄ αλλάξει. Πάντως με ασπιρίνες λύση δεν θα βρεθεί.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι όσο κι αν κάποιοι παριστάνουν πως ξέρουν το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα. Πληροφορίες λένε πως το πρόβλημα θα δημιουργηθεί σήμερα, όταν "ο εκτελεστικός" θα ξανακάνει την εμφάνισή του  και θα παραπέμψει στην Δευτέρα. Πάντως εμείς πιστεύουμε πως την Δευτέρα θα είναι ΚΥΡΙΟΣ.