Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Πλούσιο σε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού εκτός από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχουμε και τον αγώνα Α΄ Εθνικής Γυναικείου Ποδοσφαίρου με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να υποδέχονται .....
στο Στάδιο Χαλκίδας τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ την Κυριακή στις 15:00.

- Δεν γράψαμε τίποτα κακό για το γήπεδο που δεν δόθηκε στον ΑΙΟΛΙΚΟ ώστε να προπονηθεί το Σάββατο πριν τον αγώνα με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Δυστυχώς αυτό δεν τιμά κανέναν και ιδιαίτερα τον ΑΟΝΑ αφού ως οικοδεσπότης έπρεπε να φροντίσει για τον φιλοξενούμενο. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Όποιος νόμιζε πως έτσι θα δυσκόλευε τον ΑΙΟΛΙΚΟ του λέμε πως δυσκόλεψε τον ΑΟΝΑ.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ μπορεί να ξεκίνησαν με κακό αποτέλεσμα στο Μεσολόγγι, αλλά έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να δείξουν πως με σοβαρότητα και πάθος αγωνιστικό, θα είναι ομάδα και θα κερδίσουν. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο και ενίσχυσε την ομάδα και πλέον ο προπονητής και τα κορίτσια έχουν τον λόγο. Ο αντιπρόεδρος και χορηγός κύριος Σωτηρίου, πιστεύει πως το αποτέλεσμα στο Μεσολόγγι ήταν άτυχο και μια κακή παρένθεση.

- Συγνώμη δηλαδή αλλά στο γήπεδο της ΑΡΤΑΚΗΣ έβαλαν χόρτο για ποδόσφαιρο ή χόρτα για σαλάτες;;;;  Ας μιλήσει κάποιος. Ας πει κάποιος κάτι; Τελικά πετάχθηκαν στο πουθενά κάποιες χιλιάδες ευρώ;

- Στην Αθήνα σήμερα αθλήτριες και αθλητές του Γυμναστικού Νεάπολης Χαλκίδας για αγώνες που διοργανώνει ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ. Η αποστολή αναχώρησε από Χαλκίδα πριν από λίγη ώρα και ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά.