Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα. Ψυχραιμία και υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Την υγειά μας να έχουμε και όλα τ΄ άλλα θα διορθωθούν, αφού ο Τσίπρας λέει πως κάνει ετοιμασίες για να ξανακυβερνήσει και λέει επίσης πως πρέπει να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ δικό μας, για να μας ξαναφέρει κάποιον ως νέο Βαρουφάκη, κάποια ως νέα κυρία Τασία και άλλα τέτοια. Αν ο Ελληνικός Λαός έστω και μετά από πολλά χρόνια, ξαναδώσει εντολή να μας κυβερνήσει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε είμαστε για το χορό του Ζαλόγγου!!!

- Το σήριαλ με τον προπονητή του Α.Ο. Ν.  ΑΡΤΑΚΗΣ τελειωμό δεν έχει, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα θα έχουμε ανακοινώσεις και θα μάθει ο κόσμος και το όνομα του νέου προπονητή. Ο Αντώνης Αυλωνίτης μάλλον θα είναι αυτός, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ για μία ακόμη φορά. Η ομάδα πάντως για να γράφουμε αλήθειες δεν έκανε την προετοιμασία που θα έπρεπε, δεν είχε δουλέψει πάνω σε κάποιο σύστημα που θα έπαιζε και δεν είναι κακοί αυτοί που......
έλεγαν πως αγωνιστικά λειτουργούσε ως παλιού τύπου καφενείο. Ας μη θυμώνουν κάποιοι, γιατί αυτά τα έβλεπαν, αλλά δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κύριοι δεν γράφει τώρα ιστορία. Έχει ιστορία και κανείς να μην ξεχνά πως έχει ανέβει κατηγορία και με λιγότερα χρήματα. Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ δεν ταιριάζει καθόλου το ΕΓΩ κανενός, γιατί απλά ο καθένας δεν έχει το μπόι της ομάδας αυτής.   Φυσικά και ο ιστορικός θ΄ ασχοληθεί και με το σήμερα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, αλλά  θα σφυρίξει και λίγο αδιάφορα, αν θα συναντήσει φαφλατάδες και εγωιστές.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έχει καλό ρόστερ και ισχυρή διοίκηση. Κανείς πάντως δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι ο πρωταθλητής, γι΄ αυτό θα πρέπει ο κόσμος να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, όχι μόνο στους εντός αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες.

- Χωρίς νερό η Κύμη και τα χωριά της και η δημοτική αρχή ούτε λίγο ούτε πολύ, ρίχνει την ευθύνη στους δημότες, επειδή δεν περιορίζουν την χρήση του νερού. Κύριοι ο Θωμάς σας τα είπε καλά και ήταν φανερό πως είχε απόλυτο δίκιο. Τα 5 χρόνια διοίκησης Μπουραντά, δεν έφταναν για να δοθούν λύσεις, στο θέμα ύδρευσης της Κύμης;

- "Ο εκτελεστικός" όπως είχε δηλώσει πλήρωσε χθες, έστω και μετά από αναβολές και παρέθεσε και δείπνο στους ποδοσφαιριστές, παρουσία και του νέο αναπληρωτή και μάθαμε πως κάποιος ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, αν και είναι νωρίς ακόμη.  Τώρα θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βρεθεί στο "εκτελεστικό" αφού η διεύρυνση θα συνεχιστεί.