Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς χθες μέχρι και το απόγευμα την περάσαμε στο νοσοκομείο για μέλος της οικογένειάς μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε γιατρούς νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και τον πρόεδρο των εργαζομένων κύριο Γιάννη Αγγελάτο ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον και ιδιαίτερα την γιατρό και αντιδήμαρχο υγείας κυρία ...
Μεγάλου Κάτια η οποία ήρθε και στο νοσοκομείο για να δει τις εξετάσεις και τέλος τον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή για το ενδιαφέρον του.

- Συγνώμη για την γλώσσα που θα χρησιμοποιήσουμε, αλλά κάποιοι μάλλον πάτησαν τις κόκκινες γραμμές. Εμείς δύο πράγματα δεν θα κάνουμε στην ζωή μας . Δεν θ γίνουμε ποτέ σαβουρογάμηδες και δεν θα στηθούμε στα τέσσερα ούτε για Έλληνα, ούτε για Πακιστανό. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους.

- Άρχισαν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας στην Χαλκίδα. Την πρώτη μέρα στους υποψήφιους διαιτητές δίδαξαν οι κύριοι Καμπούρης και Βρακάς πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας. Με απλό τρόπο δίδαξαν στους υποψηφίους. Η σχολή θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος σχεδόν Νοεμβρίου με θεωρία και πρακτική. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή δύναμη στους εκπαιδευτές.

- Ο κ. Κλάδης δήλωσε παραίτηση από την θέση του προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ για προσωπικούς λόγους. Να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά αυτή η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ δεν έπεισε κανέναν. Ο κ. Κλάδης απομακρύνθηκε από την ομάδα γιατί δεν τα κατάφερε και γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτό το είχαν προβλέψει όλοι και απλά δεν ήξεραν το πότε θα γίνει. Πάντως ήταν να γίνει και έγινε πριν την παρέλαση.

- Αθώος κρίθηκε ο κύριος Παπακωνσταντίνου από το δικαστήριο και κάποιοι δεν μπόρεσαν να χαρούν. Αργότερα το σχολιό μας.