Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και υπομονή.  Τετάρτη σήμερα αλλά δεν έχουμε αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας αλλά έχουμε "επέκταση" της εκτελεστικής ομάδας και αυτό είναι το σημαντικό. στο τέλος "διοικητικοί και εκτελεστικοί" θα είναι περισσότεροι από το ρόστερ της ομάδας, αλλά κι αυτό είναι καλό.  Τελικά ο μεγάλος "εκτελεστικός" χλεύασε την πληροφορία που κυκλοφόρησε πως....
έγινε πρόταση σε προπονητή ομάδας Γ΄ Κατηγορίας. Αλήθεια πίστευε ο "εκτελεστικός" πως ο προπονητής αυτός θα δεχόταν να τον έχει στο κεφάλι του; Εμείς πάντως που αγαπάμε τον προπονητή θα του λέγαμε να μείνει μακριά.......

- Τι σας έπιασε και λέτε πως δεν καταλάβατε ποιος θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΣΕ;;;;  Είναι αυτός που ήθελε παράγκα στην ΕΠΣΕ και την διαιτησία και δεν του κάθισε. Είναι αυτός που κάνει συνεχώς κωλοτούμπες. Είναι αυτός  που έχει την φιλία στο γόνατο. Είναι αυτός που σε χρησιμοποιεί και όταν δεν κάνεις αυτό που θέλει, αρχίζει να σε συκοφαντεί.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα θέλει να μην ακολουθήσει αυτό που έκαναν όλοι και έλεγαν πως παρέλαβαν καμένη γη και να παλεύουν να ξεπεράσουν  τα τεράστια προβλήματα που έχει ο δήμος Χαλκιδέων. Φυσικά τα ταμεία είναι άδεια και το μόνο που έμεινε είναι η θετική ψήφος της παράταξης Παγώνη, με στόχο να βλέπει στην γωνία τον Καθαροσπόρη!!!!

- Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, πρέπει να δει με θετικό μάτι και να δρομολογήσει την κατασκευή σχολικών κτιρίων για την στέγαση του 2ου και του 4ου Νηπιαγωγείου Βασιλικού και νέου βρεφονηπιακού σταθμού. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού κύριος Τροχούτσος ως εκπαιδευτικός ξέρει τις ανάγκες και έχει δρομολογήσει το θέμα και ως ψάλτης "θα τα ψέλνει" στην Περιφέρεια έχοντας στο πλευρό του τον αντιδήμαρχο κύριο Σέρρα και φυσικά τους γονείς.

- Να προσέχουν οι ραδιοφωνατζήδες όταν καλούν στις εκπομπές τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν το παραμύθι και την παπάντζα κορώνα στο κεφάλι τους, γιατί ρίχνουν εξυπνάδες για να τους μειώσουν. Το Κολωνάκι - Σύνταγμα δεν ήταν ποτέ το ίδιο με το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΛΟΝΔΙΝΟ.