Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ - Α.Ε.Λ.  4-3
Ήττα  για την ομάδα μας με 4-3 από το Καλοχώρι  Παντείχι  σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και εναλλαγές του σκορ.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι.....
προηγήθηκε στο 28΄με τον Μικράκη και βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ  δύο φορές με Μικράκη και Παπαγεωργίου  χωρίς αποτέλεσμα με την γηπεδούχο ομάδα να μην μπορεί στο ίδιο χρονικό διάστημα να σημειώνει γκολ αν και δημιούργησε ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε στο 49΄ο Ξυνογαλάς έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 66΄ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά και την υπεροχή για  δημιουργία  και επιτυχία  τρίτου γκολ που δεν ήρθε, αντιθέτως ο Μικράκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2 στο 75΄.
Στο 81΄ πάλι ο Μικράκης βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Πάττας και στην αντεπίθεση ο Ζαχαριάδης έκανε το 3-2 με τον Καραμπά  μέσα σε πανηγυρισμούς  στο 86΄ να διαμορφώνει  4-2 ,και  την ομάδα μας να μειώνει με τον Κουλοχέρη σε 4-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.   
Καλή η διαιτησία της κ. Κούκουρα και των βοηθών κ.κ. Δάλλα και Περιβολάρη.
Α.Ε.Λ.
Καρύμπας , Ματσούκας (55΄ Κόλλιας), Κουρούπης, Αθανασίου , Τζάνος, Παπαγεωργίου (76΄ Γκούμας), Λαμπρόπουλος ( 76΄ Κουλοχέρης), Μικράκης, Μπαρίτας (50΄ Νικόλαρος), Καλέντζης, Ndoi.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου με την ΑΕ Προποντίς.


ΣΤΟΝ 6ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ CHALKIDA BRIDGES HALF   
Αθλητές προπονητές και γονείς  της Σχολής μας έτρεξαν  στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Chalkida Bridges Half  Marathon για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.


MARATHON Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ
Στις εγκαταστάσεις της Σχολής θα υπάρχει και ειδικός κουμπαράς που θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ΔΩΘΟΥΝ στην οικογένεια που συγκεντρώνει χρηματικό ποσόν  που χρειάζεται για να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!!
Μάλιστα οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ - ΑΕ Προποντίς  θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

ΣΤΟ 9ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Οι προπονητές της Σχολής μας παρακολούθησαν το 9 ο Σεμινάριο Σχολών που έγινε  σε Καραϊσκάκη και Ρέντη.
Όλες οι Σχολές του Δικτύου της Ακαδημίας Ολυμπιακού  από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κορυφαίους επαγγελματίες του συλλόγου, όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι στη δουλειά τους, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Σκοπός του σεμιναρίου άλλωστε, που συνέπεσε με τα 20 χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας, είναι να ενισχύσει τη δικτύωση μεταξύ συνεργατών, προπονητών και στελεχών, μέσω ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού  για τις γνώσεις που μας προσέφεραν στο διήμερο σεμινάριο των Σχολών Ολυμπιακού.